A melltartó választás titkai

Miért lényeges a melltartó választás? Első és legfontosabb az, hogy minden nőnek kell egy jó melltartó!

Erről is több oldalt lehetne írni, tudom, hogy sokaknak okoz problémát, erről van is egy ingyenesen megnézhető videó, ide kattintva kérheted.

Nézzük, mi a lényeg ezzel kapcsolatban.

Vegyünk példának egy 80/B-s melltartót. A 80 jelenti a körméretet, a B pedig a kosár illetve a merevítő méretét. A körméretnek kell tartani a mell súlyának nagy részét, azért, hogy a pánt ne nyomja a vállat. Melltartó vásárláskor arra figyelj, hogy ne vágjon bele húsba, ne szorítson elviselhetetlenül, amikor a legszélső kapocsba kapcsolod. Azért ide, mert amikor nyúlni fog az anyag (mert mindig nyúlik), akkor tudd beljebb állítani.

Kis mellűek előszeretettel vesznek fel push up-os melltartót, azért, mert az megemeli melleket, és egy kicsit össze is nyomja, hogy nagyobbnak tűnjenek. Igazán ezzel van a gond, mert két oldalról összenyom, és gyakran a merevítő túlságosan belóg a hónaljba, így még a mell oldalsó részébe is bevág. 

Arra is érdemes odafigyelni, hogy a kosárméret megfelelő legyen, hogy ne buggyanjon ki felül a mell, mert akkor olyan, mintha kettő helyett négy lenne.

Választáskor azt is szem előtt kell tartani, hogy lent ülők-e vagy magasan ülők-e a mellek, illetve közelebb vagy távolabb helyezkednek-e el egymástól. Ez is befolyásolja azt, hogy jó-e az amit veszel.

Melltartók

Ebből is látszik, hogy elég bonyolult dolog a melltartó választás, kitartás kell, hogy megtaláljuk magunknak megfelelőt. Ami még nehezíti az az, hogy általában az egyes gyártók máshogy számoznak, így sokat kell próbálni, hogy végre megtaláljuk a tökéletest.

Próba nélkül csak akkor vegyünk magunknak, ha már fixen tudjuk az adott fazonból a méretünket, ekkor már bátran rendelhetünk akár online is.

A stílustanácsadáskor megbeszéljük, hogyan számold ki a méretedet, és mivel lehet optikailag nagyobbítani a melleket a push up-os melltartó helyett.

Szegeden van egy üzlet a Feketesas utca 14. szám alatt, ahol egy rendkívül kedves hölgy segít a megfelelő méretű melltartó kiválasztásában. Nyugodtan hivatkozz rám, bátran fordulj hozzá.

Ha szeretnél többet olvasni praktikákról, pontosan szeretnéd tudni, hogy neked mi áll jól, és a segítségemmel felépíteni a stílusprofilodat, akkor csatlakozz a Légy önmagad stílusikonja! online előfizetői klubhoz.

Ha szeretnéd személyesen igénybe venni a segítségemet, megtudni többek között azt, hogy milyen számodra a legideálisabb melltartó, akkor szeretettel várlak egy szín-és stílustanácsadásra.

Addig is amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!

Ezek is érdekelhetnek...

Kövess