Árak

Szolgáltatásaim árai

Egyéni elképzelésed van? Írj bátran!

Csak magánszemélyeknek állítok ki számlát, az árak alanyi adómentesek.

Vica színkendőt rak egy hölgy elé
Vica megméri egy hölgy derekát szabócentivel
Online előfizető klub

Légy önmagad stílusikonja!

Kedvezőbb áron, hónapról-hónapra online tanulhatsz tőlem. Minden tudásomat átadom neked a klubban, személyre szóló válaszokat kapsz a kérdéseidre.

Ajándékkártya

Egyedi elképzelésed van?

Valamelyik szolgáltatásomat ajándékba adnád a szerettednk?

Erre is van lehetőség, egyeztetés céljából írj a kapcsolat@madaraszvica.hu e-mail címre.

Sikersztorik

A vendégeim mondják rólam

Csapó Kriszti mikrokeringés specialista
Csapó Krisztina mikrokeringés specialista, klubtag

Immáron negyvenesként úgy éreztem, valami többre van szükségem. Az ami eddig volt, már nem elég. Éreztem, hogy a hideg színek az enyéim, de nem tudtam melyik színtípusba tartozom. Biztosra akartam menni, megtudni, milyen színek állnak igazán jól, milyen fazonú ruhákat keressek, és milyen sminkszerek után nyúljak. Beléptem abba a korba, amikor a nők már magabiztosak, tudják mi a jó nekik, tisztában vannak értékeikkel, és azt remekül ki tudják hangsúlyozni az öltözködésükben is, elméletileg. Legalábbis én ezt várom el magamtól. Ebben a megerősítésben segítettél nekem a szín-és sminktanácsadáson.

Baji Ani
Baji Anna Stílusikon klubtag

Aki járt már szín- és stílustanácsadáson, az tudja, hogy Vica rengeteg információt átad, ami akkor, abban a pillanatban úgy tűnik, hogy megragadt, de az idő múlásával bizony a kapott tudás halványulhat. Szerintem a tanácsadásnak akkor van igazán értelme, ha a tudatosítás után a tanultakat át tudjuk ültetni a gyakorlatba és naponta, egy idő után rutinosan alkalmazzuk. Erre hatalmas segítség, jól felépített eszköz a „Légy önmagad stílusikonja!” klub. Nemcsak a tanácsadáson elhangzottak elevenítődnek fel, hanem rengeteg plusz, támogató anyag is megtalálható a klubban, ami segít eljutni odáig, hogy megtanuljuk magabiztosan kezelni az öltözködésünket.

Otti
Pólyik Ottília vendég

Nagyon tetszett a színtanácsadás, ahogyan megállapítottuk mik az én színeim, mi az, ami sápaszt, mi élénkít, milyen színt ne vegyek fel semmiképpen, és hogy mik állnak igazából jól nekem. Aztán elkezdtem eszerint vásárolni ruhákat, kiegészítőket, ékszereket és két dolog nagyon szembeötlő volt. Az egyik az, hogy nagyon problémamentes felöltözni. Nincs olyan, hogy belenézek a szekrénybe és nem tudom mit mivel kellene felvenni, nincs felesleges, színben oda nem illő darabom. A másik pedig az hogy egyre többen dicsérnek meg, hogy milyen jól nézek ki és hogy milyen csinos vagyok. Nő vagyok, jól esik hogyha megdicsérnek.

Kövess