Mit vegyek fel az első randin?

Az emberek nagy többsége vágyik arra, hogy boldog párkapcsolatban éljen. Ez teljesen érthető, hiszen társas lények vagyunk és így kerek a világ.

Amikor vége egy kapcsolatnak és túl van valaki a fájdalmas cikluson, akkor jöhet szóba újra a párkeresés. Ha Te is éppen ebben a helyzetben vagy, akkor tudod, miről írok.

Ez már varázslatos és pozitív időszak, újabb izgalmas feladatokkal fűszerezve. Felmerülhet ilyenkor benned az a kérdés is, hogy hogyan tudod a legtöbbet kihozni magadból külsőleg? Mit tegyél azért, hogy felfigyeljenek rád a másik nem képviselői?

Valószínűleg már megfordult a fejedben, hogy na most jött el az ideje annak, hogy végre magadra is költs, és mindent megtegyél a megújulásodért. Ez rendben is van, és így helyes, de még mielőtt bármit is vennél, érdemes olyan szakemberhez fordulnod, aki személyre szabottan segít a megfelelő öltözet kialakításában. Mindennek az az alapja, hogy tudd, milyen színek állnak jól, melyek azok az árnyalatok, amelyek előnyösebbek számodra, és melyek nem azok. Ugyanis megveheted a legdrágább és legcsinosabb ruhákat is, de ha nem jó a színe, akkor bizony inkább rontasz az összhatáson, mint javítasz.

Amikor már tudod a színtípusodat, akkor jöhet a stílusodnak legideálisabb fazonok kiválasztása, a hozzád illő színben. Ha viszont ki akarod emelni azt ami előnyös rajtad, és végre olyan ruhákban járni, ami az alakodhoz tökéletesen illik,  akkor ebben a stílustanácsadás segíthet.

Ha már tudod a színeidet, és tisztában vagy a stílusoddal, akkor most olvashatsz néhány tippet, amire érdemes odafigyelni párkereséskor, az első randin (és persze utána is):

Mit vegyek fel első randin?

Nők

  • Nőként tartsd szem előtt, hogy sokszor a kevesebb, több. Hogy mit is jelent ez? Azt, hogy nem feltétlenül kell mindent megmutatnod magadból, hiszen ezzel azt sugallanád, hogy könnyen megkapható vagy. Lehetőleg az első randin ne mindent kivillantó miniben, és cicikidobó blúzban (annak is megvan a helye) jelenj meg, mert akkor a lovagod figyelmét a testiségre hívod fel. Légy inkább sejtelmesen, visszafogottan nőies. Csinos szoknyában (térdig érőben vagy akár hosszúban), és hozzáillő blúzban, kis kabátkában tökéletes lesz a megjelenésed. Nem kell feltétlen a tűsarkú, de a sportcipőt hagyd meg másik alkalomra.
  • A haspólót kerüld, és az sem a legeglőnyösebb, ha a fehérneműd kilátszik (gondolok itt a melltartó pántjára és a tangára). Lehet, hogy izgalmasnak és szexinek találod, de ezek helyett egy bizonyos kor után inkább válassz mást.
  • A sminked legyen szolid és a színtípusodnak megfelelő. Ha túl harsány, akkor inkább ijesztő leszel a partnered számára, mint kellemes látvány! Hiszen akkor még nem tudhatod, hogy akivel randizol, mit gondol a sminkelésről.
Randizás

Férfiak

  • Férfiként is számít, hogy miben akarod elvarázsolni leendő kedvesedet. Igenis add meg a módját, tiszteld meg a hölgyet az igényes megjelenéseddel. Nem azt mondom, hogy szmokingban és csokornyakkendőben menj a találkára, de egy jó farmer vagy chino nadrág, egy ing (nem rövid ujjú!) a hozzá illő zakóval kellemes benyomást kelt a nőkben. Ebben biztos lehetsz. 
  • A makkos cipők ideje lejárt, és zokni szandállal is. Figyelj oda arra, hogy a cipőd tiszta legyen, és nem biztos, hogy egy edző cipő a legtökéletesebb megoldás ilyenkor.
  • Ha nem tudod, milyen színekben jelenj meg, halkan megsúgom, hogy a sötétkékhez bátran nyúlhatsz.

Bízom benne, hogy ez a pár tipp segít abban, hogy elindulj egy új, boldogabb, sikeresebb élet felé. Természetesen az egyéniségedhez mérten használd fel az olvasottakat, hiszen korosztályonként, és társadalmi szerepenként is változnak a megjelenéssel kapcsolatos elvárások.

Engedj meg nekem egy kis elmélkedést a férfiasságról, nőiességről:

Hagyjuk meg a férfinak a lehetőséget, hogy férfi lehessen, ha már vadászni nem tud értünk mamutra. Mi nők merjük megélni a nőiességünket, és ehhez az is hozzátartozik, hogy gavallér velünk a másik nem (felsegíti a kabátot, előreenged a bejáratnál, kifizeti a kávét stb.) Persze, én is fel tudom venni egyedül a kabátot, ki tudom nyitni az ajtót, és ki tudom fizetni a kávét magamnak, DE! olyan jól tud esni a figyelmesség. A nő mással tudja ezt viszonozni, ami a férfit emeli, és ezzel meg is lesz az egyensúly.

Javaslom, hogy amikor párkeresésben vagy, arra is legyen figyelmed, hogy még a boltba is jól öltözötten menj le, mivel nem tudhatod, hogy mikor futhatsz össze álmaid párjával. Ezek az ötletek nemcsak a párkeresés és a randizás idejére szólnak, hiszen a későbbiekben is érdemes odafigyelni a megjelenésedre. Mert biztosan hallottad már azt a mondást, hogy egy párt sokkal nehezebb megtartani, mint megszerezni. Ha egy mód van rá, ne az öltözködésen múljon a párkapcsolatod sikere.

Addig is amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!

Ezek is érdekelhetnek...

Kövess