Sikersztori – Kriszti mikrokeringés specialista

Csapó Krisztina mikrokeringés specialista

Egy felejthetetlen délelőttöt töltöttem Vicával…

Régebben jártam nála színtanácsadáson. Kiderült, amit sejtettem is, hogy nyár típus vagyok.

Beszélt nekem a stílusról is, és arról, hogy milyen szabású ruhák állnak igazán jól a testalkatomhoz. Mint tudjátok, az elmélet sohasem azt jelenti, mint a gyakorlat. Csak akkor tudnak elmélyülni a hallottak, ha azt a gyakorlatban is megtapasztaljuk.

Történt egy reggelen, hogy Vicával mentem el vásárolni. Régi vágyam teljesült ezzel, erőteljesen rajta volt a bakancslistámon egy közös vásárlás, nagyon megörültem, hogy ez sokkal korábban bekövetkezett, mint ahogy eredetileg terveztem.

Két boltba mentünk el, ezek turkálók voltak. Ilyen típusú boltokat szerettem volna kipróbálni, többek között azért is, mert sokat olvastam mostanában a fenntarthatóságról, meg arról, hogy milyen kincsekre lehet bukkanni ezeken a helyeken. Eddig nagy ívben kerültem ezeket, nagyon nem nekem való volt a sok ruha válogatása, a bőség zavara, az egymás hegyén-hátán levő kupacok hangulata.

Mielőtt bementünk a boltba, megkérdezte Vica, mi az, amit szeretnék találni? Mivel nem volt határozott elképzelésem, ezért abban állapodtunk meg, hogy mindent átnézünk.

Gyorsan lapoztuk át a ruhákat, a színeim ismerete gyorsan leszűkítette, mi az, amit érdemes megnézni. Vica tudása a fazonokkal kapcsolatban szintén felgyorsította a válogatást. Azt mondhatom, hogy sokkal rövidebb idő alatt, mint gondoltam volna átnéztük az egész bolt kínálatát. 

Kis helyen, de azért rengeteg ruha volt, nélküle, Vica segítsége nélkül szerintem ahogy bementem, azzal a lendülettel ki is fordultam volna. Ehelyett élveztem a válogatást, és a próbálást pedig még jobban élveztem! Képzeljétek, minden darab jó volt rám! Nem kellett a szokásos frusztrációba kerülnöm, amit rendszeresen átéltem előtte. 

Régebben néhány próbálás után, miután egyik ruha sem állt jól rajtam, kezdtem kiakadni, és inkább feladtam a keresést, vagy a párom tartotta bennem a lelket és hordta nekem szorgalmasan és nagyon megértően a ruhákat, egészen addig, amíg nem találtunk végre valamit. Amióta megszületett a kisfiam, ez is abba maradt, mert vele tényleg képtelenség vásárolni.

Vica olyan ruhadarabot is mutatott, amit magamtól biztosan nem választottam volna, de felvéve tényleg nagyon megtetszett.

Gyakorlatilag az összes felpróbált ruhát elhoztam. 😀

Sokat tanultam a közös vásárlás során Vicától, azóta teljesen másként látom a kínálatot, ránézésre megmondom, mi áll jól, a méretet is érzem, és amit beviszek a próbafülkébe, azt örömmel látom a tükörben. Voltam egyedül, a párommal is vásárolni, minden esetben pár perc lett a vásárlással töltött idő, és szeretem darabok kerültek be a ruhatáramba. Olyan ruhák, amiket sok szezonon át, örömmel fogok viselni!

Kedves Vica, hálásan köszönöm az élményt és a tudást, amit tőled kaptam!

Csapó Krisztina mikrokeringés specialista

Addig is amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!

Ezek is érdekelhetnek...

Kövess