Sikersztori – Csiszár Andrea

Csiszár Andi szappanmentor

„Vicával öröm volt dolgozni. Egyéni szín-és stílustanácsadáson vettem részt nála, és felkértem arra is, hogy működjünk együtt a honlapom fotóanyagának elkészítésében. Azonnal megtalálta a közös hangot velem, úgy éreztem, hogy tudja, mire van szükségem.

Nemcsak elbeszélgettünk a céljaimról, amikkel kapcsolatban felkerestem őt, de utána is nézett a tevékenységemnek, megismerte azt. 

Kezdettől fogva olyan támogatást adott nekem, amire éppen akkor szükségem volt.

A tanácsadás Vica stúdiójában zajlott, ahol minden adott ahhoz, hogy megfeledkezzen pár órára a kliens a világ, és saját gondjairól. 100%-os én-időt töltöttünk együtt a 4 órás alkalommal. Elrepült!

Színeim, alkatom részletes felmérése után a megjelenésem minden részletére kiterjedő iránymutatást kaptam. Az egész óriási élmény volt számomra, de ha egyetlen dolgot emelhetnék csak ki, akkor a komplexitás lenne az. Nemcsak a számomra legelőnyösebb színárnyalatokat ismertem meg, hanem a tesarányaimnak megfelelő, ideális szabásvonalakkal is tudatosabb lehetek. Szó volt szoknya-, nadrág- és ruhahosszról, kivágások formájáról, a kiegészítők jelentőségéről, és még rengeteg mindenről.

Magammal vittem a sálaimat, kendőimet, kedvenc ékszereimet, és a sminkkészletemet is. Ezeket darabra átnéztük, és megbeszéltük, mi miért jó, vagy éppen miért nem az. Sok mindennel tisztában voltam ugyan, mégis nagyon sokat kaptam abból is, ahogyan rendszereztük, frissítettük a korábbi ismereteimet. 

Értek nagy meglepetések is. Közülük csak egy: a színpalettámon van 3-4 szín (és ezek még több árnyalata), amiket eddig SOHA nem választottam volna egyetlen ruhapróba erejéig sem. Lehetett az bármilyen csinos fazon, továbbsétáltam, mert meggyőződéssel hittem (tévesen) azt, hogy „ez nem az én színem”. És láss csodát… megmutatta nekem Vica a kendők segítségével, hogy ezek megfelelő árnyalatai egyenesen fantasztikusan mutatnak rajtam! Ezzel megduplázódott azoknak a színeknek a száma, amiket ezután – a megfelelő árnyalatban – viselni fogok.

A fotós felkeresését és a vele való időpontegyeztetést is rábízhattam Vicára. Nagyon örültem annak, hogy a fotózás során asszisztensként fog segítkezni, hiszen spontán fotókon mindig meglátom, hogy ferdén áll az öv, csálé a haj, elfordult a fülbevaló. A ruhák kiválasztását is együtt csináltuk, lassan összeállt minden. Nyugodt voltam, hogy az együtt készített képeken mindezek rendben lesznek. 

A sminkelés egy másik alkalommal történt, közvetlenül a fotózás előtt, s az eredményt nagyon magaménak éreztem. A képek elkészítése egy jól megválasztott helyszínen történt, amit előzőleg bejártunk. Felderítettük az épületet, és megbeszéltük, pontosan hol kattint majd a fotográfus. Remek csapatot alkottunk hárman. Vica nagy biztonságot adott nekem azzal, hogy a kellő pillanatokban odalépett hozzám, megigazított egy-egy igazítani valót rajtam (ruha kivágás, blúz alja, rúzs frissítése). Ő volt számomra a külső szem, az, aki ügyelt a részletekre, míg én a megfelelő fotóalany szerepét játszottam 

Tudod, az olyan jó élmény, amikor egy nyelvet beszéltek, fél szavakból is értitek egymást a csapatoddal… de ami ennél is jobb, hogy nagyon hatékony a munka így. Jelenleg ott tartunk, hogy már látom az elkészült fotók munka-fájljait, éppen zajlik a válogatás küzülük a kidolgozás előtt.

Vicának KÖSZÖNÖM, hogy rugalmasan velem volt, és emelt ebben a jelentőségteljes projektben! Számomra nagyon sokat jelentett a szaktudása, tapasztalatai, felém fordulása és segítőkészsége, és pótolhatatlan értéket adott nekem a profi fotós ismeretségével is. A vele való közös munka jelentős részben hozzájárult a vállalkozásom mögött meghúzódó személyes márka sikeres online megjelenítéséhez, és ami számomra még nagyon fontos: jó érzésekkel, örömmel tudtunk együtt dolgozni.

Madarász Vica szolgáltatását azoknak a céltudatos hölgytársaimnak ajánlom, akik tudják, hogy önmaguk fejlesztésének nincsenek határai. Járjunk bármennyire is elöl az önismeret és önbecsülés élethosszig tartó útján, a külső megjelenésünknek tükröznie kell a megtett belső utat! Vica ezt a harmóniát adja kézbe. Valósítsd meg önmagad, sugározd azt a külsőddel is, amit tudsz önmagadról!”

Csiszár Andrea szappankészítő mentor: https://tudastar.szappanmentor.hu/ 

Fotó: Tóth József https://www.lightfactory.hu/

Smink: én 🙂

Addig is amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!

Ezek is érdekelhetnek...

Kövess