Sikersztori – Orsi

Orsi

Először kollégáimtól hallottam a színtípus meghatározásról, amely rögtön felkeltette az érdeklődésemet. Már a kendőpróba előtt is volt elképzelésem, hogy melyik típus lehetek, viszont mindenképp biztos akartam lenni benne. Ehhez tudtam, hogy Vica az én emberem.

A közös munka megerősített, és új lendületet adott ahhoz, hogy még jobban odafigyeljek a ruhavásárlás során a hozzám illő színekre, valamint a mindennapi életben a megfelelő színkombinációk, smink és ékszerek kiválasztására.

Vica mindenben segített, és a kendőpróba remek hangulatban telt. Ajánlom őt mindazoknak, akik szeretnének ragyogni a munkahelyen és a magánéletben egyaránt.

Orsi pedagógusként dolgozik, és fontosnak tartotta, hogy a megjelenésében összhang legyen munka közben is. Nagyon nyitott volt, és mire végeztünk a kendőzéssel, addigra meg is tanulta milyen színek állnak neki jól. A tudás birtokában rendelte meg a sminkszereit, amelyek kiválasztásához online kérte a segítségemet.

Nagyon jól éreztük magunkat a tanácsadás közben is. Annyira elégedett volt az eredménnyel, hogy a húgát is megajándékozta (szülinapja alkalmából) egy színtanácsadással, amiről Zsófi sikersztorijánál olvashatsz. 🙂

Ha Te is szeretnéd tudni a színtípusodat, és ez alapján összeállítani a ruhatáradat (amivel a későbbiekben több tízezer forintot is megtakarítasz, ráadásul még a környezetet is véded), de nem tudod, milyen színek előnyösek neked, akkor írj bátran, segítek! 

Addig is amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!

Ezek is érdekelhetnek...

Kövess