A STÍLUSOS ÖLTÖZKÖDÉS TANULHATÓ!

HOGYAN GYŐZD LE AZ ÖLTÖZKÖDÉS MIATTI ÖNBIZALOMHIÁNYT, ÉS VALÓSÍTS MEG MAGABIZTOS MEGJELENÉST, AMITŐL VALÓBAN JÓL ÉRZED MAGAD…

Még akkor is, ha soha nem tanultál az öltözködésről, és azt hiszed, hogy vagyonokat kell költeni rá.

VÁLTS STÍLUST, NÖVELD MEG AZ ÖNBECSÜLÉSEDET A „LÉGY ÖNMAGAD STÍLUSIKONJA!” ONLINE KLUBBAN TANULTAKKAL!

A klub kapui jelenlegy zárva vannak, de ha szeretnél elsők között értesülni az újranyitásról, akkor iratkozz fel a várólistára!

Ezért cserébe megküldöm neked az egyik szettelemzős videót, így bekukkanthatsz egy felvétel erejéig, hogy mire is számíthatsz, amikor kinyitnak a klub kapui.

Videók

ajánlom a stílusikon klubtagságot, ha

… szeretnéd újra csinosnak és magabiztosnak érezni magad, korral járó, elkerülhetetlen alakváltozás ellenére is.

… megválnál a felhalmozódott használatlan daraboktól, tartós átláthatóságra törekszel a gardróbodban

… változott az élethelyzeted, így a stílusodon is alakítanod kell, hogy mindig alkalomhoz illő és önazonos legyen a megjelenésed.

… jártál már szín-és stílustanácsadáson, de sok kérdésed maradt, amire még nem találtad meg, de keresed a választ.

… pénzt akarsz spórolni az öltözködéseddel, nem akarsz több impulzívan vásárolt, feleslegesen felhalmozódott ruhát látni a szekrényedben.

… eleged van már az interneten olvasható zavaros információkból. Biztos és használható tudásra van szükséged.

… tudatosan felépített ruhatárra vágysz, egymással kombinálható ruhákkal, amik jól állnak neked és amikben jól érzed magad. 

… a nőiséged több területén is elkelne a segítség, így az ezzel kapcsolatos bónusz tartalmak is érdekesek számodra.

a stílusikon klubban EZEK a tartalmak segítenek,
hogy mindig örömteli legyen az öltözködés:

Az öltözet kialakítása
Fürdőruhák, fehérneműk
Gardróbrendezés

Itt lehetetlen felsorolni azt a több, mint 100 videót (kb. 29 órányi anyag!), ami január óta felkerült a klubba. Folyamatosan bővül a videók száma, témája.

Tudtad? Klubtagként te is alakíthatod a tartalmakat.

milyen formában kapod meg a tudást?

hova jutsz el a tudás megszerzésével?

Büszkeséggel tölt el, amikor a tükörbe nézel, mert olyan stílusú, fazonú ruhákban jársz a hétköznapokban is, amik jól állnak neked. Végre megszabadulsz az öltözödéssel járó stressztől.

Nem győzöd bezsebelni a bókokat, a magabiztos és a harmonikus megjelenéseddel. Örömmel és mosolyogva fogadod az elismerő tekinteteket.

A párod újra meglátja benned a nőt, helyreáll a párkapcsolatod, több lesz a romantikus együttlét. Ha párt keresel, te válogathatsz a megszámlálhatatlan rajongó közül.

Munkahelyi, vállalkozói sikereket érsz el:  magasabb bevételt érsz el, megkapod a vágyott pozíciót, jobb állást találsz. GYES után nem kérdés, hogy visszavesznek-e dolgozni a korábbi munkahelyedre.

Jó érzéssel nyitod ki a rendezett szekrényt, mert tudod, hogy az egymással kombinálható darabokból, hogyan állíts össze az egyéniségedhez illő és veled harmonizáló szetteket

Megspórolod azt az időt, amit eddig az internetet bújva töltöttél (gyakran hibás) inspirációért, mert a klubban olyan stabil tudásra teszel szert, amivel egyedül is boldogulsz a mindennapokban.

Ezeket a garanciákat kapod a tagsággal

Jelentős esemény előtt segítek a szetted összállításábanHavonta kérdezz-felelek alkalmával válaszolok a kérdéseidre.

Ha beépíted az útmutatásaimat, garantáltan stílusos és alkalomhoz illő lesz a megjelenésed.

Magabiztosan, önbizalomtól telve tudsz megjelenni, nem győzöd majd az elismerő bókokat fogadni.

Egy olyan közösség tagja lehetsz, ahol támogatjátok egymást, bátorító szavakban nem lesz hiány!

kik azok a szakértők, akik veled tartanak az úton?

Ács Mária referencia

Ács Mária 

Smánia fehérnemű üzlet tulajdonosa

Braun Edina

élettér rendezési tanácsadó és térpszichológus

Csiháné Csorvási Kornélia referencia_

Csiháné Csorvási Kornélia

Gyöngyszem Műterem

Dóczi Márti stílusikonklub

Dóczi Márta

szín-és stílustanácsadó

Lilla referencia

Dr. Szilágyi-Németh Lilla

PénzügyesAnyu

Fazekas Lili referencia

Fazekas Lívia

alkotni vágyó menyasszonyok mentora

Genczinger Ildikó

Bogl’art ékszer megálmodója

Kassai Eszti stílusikonklub

Kassai Eszter

life- és business coach, énmárka mentor 

Kánn Krisztina

wow-élmény felelős, lakberendező

Mészárosné Molnár Tímea referencia_

Mészárosné Molnár Tímea

Profi Posztok ügyvezetője

Nagy Kata 

személyiség fejlesztő, önismereti mentor

Réti Évi referencia

Réti Éva

Réthy Fashion megálmodója

Tóth Hédi referencia

Tóth Hédi

Hédi webdesign tulajdonosa

Török-Palánkai Lili referencia_

Török-Palánkai Lili

Szépségreformáló kozmetika

Varga Margit

Lady Nicol menyasszonyi ruhaszalon

A stílusos

Hölgyekért Minden nap!

Üdvözöllek, Madarász Vica vagyok szín-, stílus-és sminktanácsadó, személyi stylist, a „Légy önmagad stílusikonja!” klub megálmodója. Én vezetlek végig az utadon a színekkel, stílussal, öltözködéssel kapcsolatban.

Több, mint 500 hölgynek segítettem a stílusváltását, amit az adott élethelyzetükhöz igazítva, önazonossá tételével értünk el.

Számos szakmai képzésen vagyok túl, éppen azért, hogy professzionális, minőségi szolgáltatást nyújthassak neked.

„Az online megjelenés titkai” című e-book írója vagyok. 

2022 év elején – néhány szolgálatótársammal karöltve – jótékonysági akcióként megvalósítottam a Stílusváltó programot, aminek a keretében egy vállalkozó hölgynek segítettünk megteremteni az üzleti stílusprofilját.

2022 nyarán Színtanácsadás roadshow keretében több magyarországi városban, illetve a Vajdaságban tartottam workshopokkal egybekötött tanácsadásokat a helyi és környékbeli érdeklődőknek.

Nézd meg a több, mint 100 Google értékelésemet, ahol az elégedett vendégeim nyereségeit olvashatod.

gyakran ismételt kérdések

Nincs más dolgod, csak kiválasztani a számodra legmegfelelőbb ajánlatot, bankkártyával kifizetni a díját, és utána kérni a felvételedet a Stílusikonklub Facebook csoportba.

A csatlakozási dátumod fordulónapján a bankkártyádról levonásra kerül az aktuális díjad, amíg aktív a tagságod, hozzáférsz az anyagokhoz.

Szerencsére nincs szükség semmilyen bonyolult technikai eszközre, ezek bármelyikét használhatod: telefon, laptop, tablet,  asztali gép.

Bármilyen technikai kérdésed, bizonytalanságod van, akkor ha a családban nincs aki segítene (gyermek, unoka, férj), akkor írj egy üzenetet az kapcsolat@madaraszvica.hu e-mail címre, és díjmentesen segítünk.

Amennyiben szeretnéd lemondani a Stílusikonklub tagságodat, nincs más dolgod, mint írni az kapcsolat@madarasz-vica.hu e-mail címre, és 1 munkanapon belül töröljük a tagságodat, és leállítjuk a bankkártyád automatikus terhelését.

 A kifizetett időszak végéig érvényes a tagságod.

Igen, természetesen, de ha kétszer lemondod, akkor örökre kizárod magad a klubtagságból, utána már nem jöhetsz vissza.

Nem. Lemondás esetén a díjjal rendezett időszak lejártáig érvényes marad a hozzáférésed az anyagokhoz, utána automatikusan törlődik.

Természetesen, hiszen a világ minden tájáról tudsz bankkártyával fizetni, és használni a felületet.

Lesz egy felhasználói felületed a honlapon, ahová a jelszavaddal bármikor be tudsz lépni, és hozzáférsz minden anyaghoz addig, amíg él a tagságod.

A zárt Stílusikonklub Facebook csoportban felteheted a kérdéseidet az élő kérdezz-felelek alkalmával, amiket meg is válaszolok neked.

Igen, ha havi előfizetéssel indultál, de időközben annyira megtetszett, amit láttál, hogy inkább váltanál féléves vagy éves csomagra, akkor erre is van lehetőség, a csatlakozásodkor érvényben lévő áron (ez az én ajándékom neked). 

Ha a féléves/éves tagságodat a lejárta után, havi előfizetésre váltanád , akkor a mindenkori aktuális havi díjon teheted meg.

Mindennemű váltás akkor valósítható meg, mielőtt levonásra kerülne a következő díj!

A gazdasági helyzet miatt változhatnak az árak, de az előfizetésed kezdetétől számítva, 1 évig garantálom a jelenlegi díjat. 

Ha a féléves előfizetést választod, akkor kétszer hosszabbíthatod meg változatlan áron.

Ha éves előfizetést választod, akkor is kétszer újíthatod meg az éves tagságodat a jelenlegi áron. 

Csak éves díjnál van lehetőség átutalással fizetni. Amennyiben ezt szeretnéd, kérlek írj az kapcsolat@madarasz-vica.hu e-mail címre.

14 napon keresztül próbálkozik a rendszer levonni a díjat, amennyiben nem sikerül, úgy megszűnik a tagságod, nem lesz jogosultságod az anyagok elérésére és a Facebook csoporthoz.

MIT MONDANAK AZOK A HÖLGYEK, AKIK MÁR KLUBTAGOK?

Referencia

Mészárosné Molnár Tímea Szegedi Lindedance oktató, klubtag

Azért szeretem a klubot, mert hasonló gondolkodású, színtudatos hölgyek a klubtagok, akiknek fontos a harmonikus megjelenés. Vica igazán jó csoport háziasszony, aki egybefogja és tanítja az ott lévőket.

Azoknak a hölgyeknek ajánlom, akik szeretnek tudatosan öltözködni, illetve önazonosak akarnak lenni az öltözködésükben. Azoknak a hölgyeknek is ajánlom, akik bizonytalanok a megjelenésükben, valamilyen kihívással néznek szembe, vagy életbeli változáson mennek keresztül (testalkat átalakulása, pozíció megváltozása, új munkahely vagy új vállalkozás elindítása).

Itt felteheted azokat a kérdéseidet, amiket máshol esetleg nem mersz megkérdezni. Instant és azonnal használható válaszokat kapsz a stílusra, színre vonatkozóan. Vica felkészült, kedves, őszinte és egyáltalán nem a valóságtól elrugaszkodott tudást ad át.

Minden élethelyzetben érdemes csatlakozni, hiszen minden közösség alapító emberei lesznek azok, akik a későbbiekben akár az újabbaknak is segíteni tudnak.

Légy önmagad stílusikonja

Baji Anna plus size modell, klubtag

Miért ajánlom a „Légy önmagad stílusikonja!” klubot? Aki járt már szín- és stílustanácsadáson, az tudja, hogy Vica rengeteg információt átad, ami akkor, abban a pillanatban úgy tűnik, hogy megragadt, de az idő múlásával bizony a kapott tudás halványulhat.

Szerintem a tanácsadásnak akkor van igazán értelme, ha a tudatosítás után a tanultakat át tudjuk ültetni a gyakorlatba és naponta, egy idő után rutinosan alkalmazzuk. Erre hatalmas segítség, jól felépített eszköz a „Légy önmagad stílusikonja!” klub.

Nemcsak a tanácsadáson elhangzottak elevenítődnek fel, hanem rengeteg plusz, támogató anyag is megtalálható a klubban, ami segít eljutni odáig, hogy megtanuljuk magabiztosan kezelni az öltözködésünket.

Van folyamatos mentorálás: pl. ha bizonytalan vagy egy vásárlásnál, hogy valóban jól döntesz-e, vagy egy kiemelkedő eseményre a legmegfelelőbben szeretnél felöltözni, kérhetsz segítséget, tanácsot, véleményt mind Vicától, mind a csoport tagjaitól. Bevallom, mielőtt csatlakoztam, én is bizonytalan voltam, hogy tényleg kell-e ez nekem.

Aztán ahogy érkeznek hétről-hétre az értékesebbnél-értékesebb anyagok, ami hozzásegít, hogy a mai önmagam jobb legyen, mint a tegnapi volt, akkor azt mondom, bőségesen megtérült a befektetett összeg. Egynapos önfejlesztő tréning áráért egy egész éves mentorálást kapok. Nekem ez fontos! Hálás vagyok ezért a klubért. 🙂

 

ITT IS TALÁLKOZHATTÁL MÁR VELEM

Jössz hozzánk a klubba?

Mi már nagyon várunk téged is! Kezdd el most megismerni önmagad, válts magabiztos megjelenésre!

Csak magánszemélyeknek számlázok.

Légy önmagad stílusikonja