Stílusváltó csomag- teljes átalakulás

A csomag tartalmazza:

A Stílusváltó csomag után képzeld el, hogy...

Magabiztosan felismered, hogy melyek azok a színek, amelyektől felragyogsz, üdébbnek, akár évekkel fiatalabbnak tűnsz a korodnál. Tudod, hogy milyen ruhákathajszínt ékszereket, sminkszereket, kiegészítőket válassz, amivel megteremted a öltözködésedben a hőn áhított harmóniát.

Felépíted az önazonos stílusprofilodat, ezzel bármilyen élethelyzetbe is kerülj, eléred a vágyott stílusos megjelenést. A testalkatodhoz passzoló ruhákban kiemeled a természetes szépségedet, és ellensúlyozni tudod a vélt hiányosságaidat.

A szekrényedben megszűnik a káosz, csak olyan ruhák vannak benne, amelyek egymással kombinálhatók, így kevesebb darabból változatosabban, csinosabban öltözködsz. Örömmel nyitod ki a szekrényed ajtaját, imádod, amit látsz benne.

Búcsút mondasz az impulzív vásárlásnak, csak olyan ruhát viszel haza, ami passzol a szekrényedben lévőkkel, így nemcsak időt, hanem rengeteg pénzt is megspórolsz. Végre lelkiismeretfurdalás nélkül költhetsz magadra.

Mert az élet túl rövid ahhoz, hogy ne zsebeld be a neked járó bókokat...

Nem átváltoztatlak, hanem megmutatom a legszebb énedet. Személyre szabottan végigsegítelek az átalakulásodon úgy, hogy megmaradjon az egyéniséged. A teljes átalakulás során nem fordítalak ki önmagadból, nem az egyszeri látvány a cél, hanem hosszútávú, működő megoldásokat nyújtok neked.

Mikor ajánlom neked ezt a csomagot?

Akkor, amikor fordulóponthoz érkezik az életed, ehhez szükségessé válik a gyors stílusváltás. 

Stílusváltó csomag lépései:

Színtanácsadás alkalmával meghatározzuk, melyek azok az színek, amelyektől harmóniába kerülsz, és akár több évet is letagadhatsz a korodból.

Amikor ezzel végeztünk, a testalkatelemzéssel egybekötött stílustanácsadás következik. Megnézzük a legelőnyösebb frizurát, átbeszéljük milyen fazonú, stílusú ruhákkal, kiegészítőkkel (szemüveg, cipő stb.) tudod a legtöbbet kihozni magadból, tetőtől-talpig.

Ezután jöhet a gardróbrendezés. Átnézzük egytől-egyig a szekrényedben megbújó ruhadarabokat, és megvizsgáljuk, hogy melyik az, ami nem előnyös számodra, a megismert színtípusodhoz és alkatodhoz. Előfordulhat olyan, hogy bár színben nem jó valami, de nem tökéletes a fazonja. Ilyenkor tippeket, ötleteket adok arra, hogyan tudod azokat továbbra is viselni anélkül, hogy rontana a megjelenéseden. Elég gyakran tapasztalom a megkönnyebbülést ebben az esetben.

Az eddigiek ismeretében lényegesen könnyebb nekiindulni a közös vásárlásnak. Hiszen tudjuk, mivel kell kiegészíteni a meglévő ruhadarabokat, és már nincs is más dolgunk, „csak” meg kell találni azokat. Elég nagy kihívás elé állít bennünket az éppen aktuális divat, és ha pont nem az a trend, ami előnyös lenne neked, akkor addig megyünk, amíg meg nem leljük az igazit.

Nos, ezeket jelenti a Stílusváltó csomag- teljes átalakulás.

Színtanácsadás
Testalkatelemzés
Gardróbrendezés
Közös vásárlás
Összesítve

A  magabiztos megjelenésen kívül még ezekhez is hozzájutsz

Színkártya

Nyomtatott formában, műanyag tokban, elfér a táskádban, mindig veled lehet. Digitálisan is megküldöm, használati útmutatóval, hogy biztos lehess a választásban.
Értéke: 5.990.- Ft

Személyre szóló leírások

A színtípusodhoz és alkatodhoz illő tippek, általános öltözködési szabályok, rendrakási útmutató.
Értéke: felbecsülhetetlen

Képes anyagok

A színtípusodhoz és az alkatodhoz illő képes segédanyagokat is küldök, amiket a telefonodra letölthetsz, így bármikor megnézheted őket.
Értéke: felbecsülhetetlen

Jegyzetfüzet ajándék tollal

Jegyzetelési lehetőséged is van, ha szeretnéd leírni az elhangzottakat, hogy jobban rögződjenek benned.
Értéke: 4.900.- Ft

1 órás ingyenes konzultáció

Bármilyen kérdésed is merül fel, személyesen és akár online is felteheted, amikor szükségét érzed.
Értéke: 14.900.- Ft

Ajándék e-book

Az online megjelenés titkai e-book, hogy ne csak a személyes, hanem az online megjelenésedet is profin ki tudd alakítani.
Értéke: 5.990.- Ft

Ajándék kupon

Egyszeri beváltható kupon, amit a további szolgáltatásokra vehetsz igénybe, ajándékkártya vásárlására is felhasználhatod,
Értéke: 8.000.- Ft

Zárt csoport tagság

A vendégeimnek szóló Facebook csoport, ahol elsőként értesülhetsz az újdonságokról és az exkluzív ajánlatokról.
Értéke: felbecsülhetetlen

Még bizonytalan vagy benne, hogy erre van-e szükséged?

Nézd meg ezt a videót, hogy könnyebb legyen a döntés…

4 szolgáltatást 3 áráért vehetsz igénybe, az ajándékokon felül komplett tudás kerül a birtokodba.

A Stílusváltó csomag ára: 129.900.- Ft, alanyi adómentes, csak magánszemélyek részére állítok ki számlát. Amennyiben csak 3 szolgáltatásomat szeretnéd, úgy azt 94.900.- Ft-ért kérheted.

A szín-és stílustanácsadás Szegeden a stúdiómban zajlik, amennyiben szeretnéd, hogy elmenjek hozzád, úgy Szegeden, illetve Szeged 20 km-es körzetében nem számolok fel kiszállási díjat. Ha messzebb laksz, úgy Szegedtől számítva 150.- Ft/km plusz költséggel számolj.

Ajándékba adnád a Stílusváltó csomagot, hogy a szerettedet egy életre szóló, örök élménnyel lepd meg? 

Egyedi elképzelésed van? Erre is van lehetőség!

A gombra kattintva megteheted, írd meg üzenetben részleteket.

Ajándékkártya
Garancia

Mi történik, ha mégsem tetszik?

Minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy jól tudjam átadni Neked azt az életre szóló tudást, amivel  pozitív irányba változtathatod a megjelenésedet. Előfordulhat, hogy mégsem abban az élményben van részed, amit elképzeltél. Ha így van, az első órában jelezheted nekem, minden harag nélkül elköszönünk egymástól, és az 1 órát ajándékba kapod tőlem. Sőt, ha nem érzed magadénak a színtanácsadáson közösen kiválasztott színeket, visszajöhetsz ingyenes újrakendőzésre.

Addig is, amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!

Vélemények

A vendégeim mondták rólam

Csapó Kriszti mikrokeringés specialista
Csapó Kriszti mikrokeringés specialista

Immáron negyvenesként úgy éreztem, valami többre van szükségem. Az ami eddig volt, már nem elég. Éreztem, hogy a hideg színek az enyéim, de nem tudtam melyik színtípusba tartozom. Biztosra akartam menni, megtudni, milyen színek állnak igazán jól, milyen fazonú ruhákat keressek, és milyen sminkszerek után nyúljak. Beléptem abba a korba, amikor a nők már magabiztosak, tudják mi a jó nekik, tisztában vannak értékeikkel, és azt remekül ki tudják hangsúlyozni az öltözködésükben is, elméletileg. Legalábbis én ezt várom el magamtól.

Adrienn véleménye
Spengler Adrienne Spengler Thomas Alapítvány

Egy sérült gyermek, nembeszélő autista kamasz fiú édesanyja vagyok. Régóta szerettem volna eljutni egy szín-és stílustanácsadásra, de lehetőségem nem volt rá, illetve nem találkoztam olyan tanácsadóval, akit hitelesnek éreztem volna. Aztán megismertem Vicát, s ahogy ránéztem, tudtam, mivel foglalkozik! Már akkor hitelesnek tartottam, s tudtam, ha egyszer elmegyek tanácsadásra, hozzá fogok, hiába a távolság. S aztán eljött a lehetőség…

Csiszár Andi szappanmentor vélemény
Csiszár Andrea szappankészítő mentor

Vicával öröm volt dolgozni. Egyéni szín-és stílustanácsadáson vettem részt nála, és felkértem arra is, hogy működjünk együtt a honlapom fotóanyagának elkészítésében. Azonnal megtalálta a közös hangot velem, úgy éreztem, hogy tudja, mire van szükségem. Nemcsak elbeszélgettünk a céljaimról, amikkel kapcsolatban felkerestem őt, de utána is nézett a tevékenységemnek, megismerte azt. Kezdettől fogva olyan támogatást adott nekem, amire éppen akkor szükségem volt.

Kövess