Újratervezés a világjárvány után

Újra eljött az ideje, hogy személyesen is találkozzunk. Már nagyon vártam, hogy ne csak online tartsam a kapcsolatot, hanem a való világban is. 

Mert hiába igyekszem általánosságban írni az egyes színekről, melyik árnyalat melyik típusnak áll jól, de a személyre szabott szolgáltatást nem helyettesítik a social media bejegyzések.

Megoszthatok sok szép képet, híres emberekről, akik csinosan öltözködnek, ki is elemezhetem őket, de az mennyire fogja segíteni a saját megjelenésedet? 

Gondolj csak bele, mennyi esélyed van arra, hogy olyan ruhákat vásárolj, mint ők? Ugyanazok az életkörülményei, szokásai, kapcsolatai, feladatai vannak, mint neked? Maximum a neme, testalkata és a színei hasonlíthatók hozzád, de más nem… 

Mivel a képek nagy százalékban nem a valóságot tükrözik, vajon mennyire tudod beépíteni az ott látottakat az öltözködésedbe? Melyik a nagyobb segítség számodra? Az, ha rólad írok, a te hétköznapi feladataidról, szokásaidról, és arra mutatok megoldási lehetőségeket, vagy az, ha a hírességek ruhatárát boncolgatom?

A mostani valós, újraindulásos időszakban, még nagyobb szerepet kap a harmonikus megjelenés, ami a te életedben is meghatározó lehet. Hiszen még nagyobb a verseny egy-egy állásért, munkáért, szerződésért.

Meggyőződésem, hogy az lesz sikeresebb, aki nemcsak a tudásában lesz profi, hanem az öltözetében is. Itt és most kell megoldani a te világodban, a te életedben a mindennapi feladatokat.

Ez az online világra is vonatkozik, ezért is írtam meg az e-bookomat, amit itt tudsz megrendelni. Ugyanis, még mielőtt megszólalnál, a külsőd már sok mindent elárul rólad. Az a kérdés, hogy mit szeretnél: javítani, vagy inkább rontani az első benyomáson….

Nap, mint nap azon dolgozom, hogy minél több emberhez eljusson az az információ, hogy a színtanácsadáson való részvétel nem luxus, hanem az öltözködés alapja. Alap arra, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a megjelenésedből.
Hiába aggatnám rád a legdrágább ruhát, ha a színei (és persze a fazonja) nem lennének megfelelők számodra. Azzal nem javítanék, hanem inkább rontanék az öltözködéseden.
Ha nem tudod, hogy az egyes színek különböző árnyalatai közül melyek az előnyösek számodra, akkor nem biztos, hogy sikerül elérned azt a harmóniát és magabiztosságot, amit szeretnél mutatni a külvilág felé…
 

A #maradjotthon időszak után is megmaradnak az online szolgáltatásaim, ráadásul a személyes tevékenységemet  is kibővítettem. Így széles palettával állok rendelkezésedre. Az Online szolgáltatások és a Szolgáltatások menüpontok alatt részletes leírást olvashatsz ezekről, válaszd számodra a megfelelőt.

Ne engedd, hogy a külsőd megakadályozzon a sikerek elérésében!

Szeretettel várom a jelentkezésedet, hozzuk ki a lehető legtöbbet a megjelenésedből.

A személyre szóló segédanyagokat és útmutatókat a szolgáltatásaimhoz megkapod, akár online, akár személyes szolgáltatást veszel igénybe. 

Addig is amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!

Ezek is érdekelhetnek...

Kövess