A 2024-es év színe: Peach Fuzz 13-1023

A Pantone Intézet 2023 decemberében kihirdette a 2024-es év színét, ez pedig a 13-1023 Peach Fuzz barackos árnyalat, ami a meleg színtípusoknak kedvez, ezen belül is inkább a tavasz típusok örülhetnek. DE! Ez nem azt jelenti, hogy csak ők viselhetik…

Ősz típusként is találhatsz hasonló árnyalatot, ami harmóniában lesz veled. 🙂

Az első képen a tavasz típusnak való árnyalatokat láthatod, a második képen pedig az ősz típusnak mutatok szett összeállítást.

Tavasz típus év színe cipő, táska, ékszer, pulóver
Ősz típus év színe cipő, pulóver, táska
Több javaslatom is van arra, hogyan tudod hideg színtípusba tartozóként is viselni a 2024 év színét:

  • Ha találsz ilyen színű felsőt, ami nagyon tetszik, akkor válassz a színtípusod színeiből egy hozzá illő sálat, ékszert, és a sminked is legyen hozzád passzoló.
  • Hideg színtípusként biztos sápasztó lesz rajtad a Peach Puzz, ám ha szívesen beépítenéd az öltözetedbe, akkor se legyél elkeseredve, mert kiegészítőkben még mindig becsempészheted a napi szettjeidbe ezt a színt. Gondolok itt karkötőre, gyűrűre, övre, táskára, amelyek távol vannak az arcodtól.
 
Azt azért tudd, hogy a boltok kínálatában nem a Pantone kód szerint fogsz ruhát találni magadnak, ha eszerint keresnél bármit, akkor nagyon megnehezítenéd a saját helyzetedet. Az a lényeg, hogy felismerd, hogy melyik a színtípusod barackja (ha nem hideg színtípus vagy), és tudd kiválasztani a számodra megfelelőt.
 
Bízom benne, hogy kaptál ötletet a fentiekből arra, hogyan is tudod beépíteni 2024-ben ezt a csodálatos színt.
 
Ha nem tudod, hogy neked jól állna-e a barackos szín, akkor szeretettel várlak színtanácsadásra. 🙂

Addig is amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!

Ezek is érdekelhetnek...

Kövess