Gardróbrendezés

A gardróbrendezés tartalmazza:

A gardróbrendezés után képzeld el, hogy...

Reggelente kinyitod a szekrényedet, és csak olyan ruhák vannak benne, amelyek egymással kombinálhatók, így minden nap örömmel nyitod ki az ajtaját, imádod, amit látsz benne.

Átlátható a gardróbod tartalma, mindennek megvan a helye, végre elkerülöd az idegtépő keresgélést és kapkodást, sokkal gyorsabban elkészülsz.

Vásárlásnál időt és pénzt spórolsz, mert csak olyan ruhát veszel meg, ami hiányzik a ruhatáradból ahhoz, hogy változatosabban és csinosabban öltözz.

Azt tudtad, hogy minden egyes feleslegesen megtartott darab, megakadást okoz az életedben?

Veled is előfordultak már ezek?
 • Minden reggel tanácstalanul állsz a gardróbod előtt, és nem tudod eldönteni, hogy melyik ruhát válaszd?
 • Azt érzed, hogy roskadásig tele van szekrényed, mégsincs egy rongyod sem.
 • Már a rendrakás gondolatától is rosszul érzed magad, sajnálod rá az időt, ráadásul azt sem tudod, hogyan fogj hozzá.
 • Nehezen tudsz megszabadulni a felesleges holmiktól, mivel annak idején sok pénzt adtál érte,  pedig már több éve nem jó rád…
 • Vannak olyan ruháid, amelyek alig voltak rajtad, és csak ott lógnak feleslegesen (esetleg címkéstől) évek óta a vállfán, foglalják a helyet.
 • Régóta vágysz arra, hogy végre te is meg tudd valósítani, hogy kevesebb ruhadarabból változatosan tudj öltözködni, de eddig hiába próbálkoztál.
 • Az interneten talált információk (gyakran megtévesztő) alapján próbáltad rendbe tenni a szekrényedet, de még nagyobb lett a káosz?  
 
A fentiekből már 1 ok (hát még akkor, ha többre is ráismertél) is elegendő arra, hogy kérd a segítségemet a gardróbrendezéshez, aminek köszönhetően eltűnik a bizonytalanságod.
ruha selejtezés

Mi is történik a 3 órás gardróbrendezéskor?

 • Ha nem nálam jártál színtanácsadáson, akkor bemutatkozással kezdjük, átbeszéljük, hogy mi okoz számodra problémát. Ha már ismerősként leszek nálad, akkor gyorsan neki is látunk a feladatnak, mert már tudni fogom, mire van szükséged.
 • Szisztematikusan haladunk és vizsgáljuk át a szekrényed tartalmát.
 • Megnézzük, melyek azok a darabok, amelyek már nem szolgálnak téged, és emiatt energiát vonnak el tőled. 
 • Elmagyarázom, hogy mitől érdemes megválnod és miért (nem fogok semmit erőszakkal kidobatni veled!).
 • Ha van olyan darab, amitől nem szívesen szabadulnál meg (annak ellenére, hogy tudod, nem az igazi neked), javaslatot kapsz arra, hogyan tudod mégis számodra előnyössé tenni.
 • A megmaradt darabokra szett összeállítási javaslatokat adok.
 • Rendrakási tippeket, ötleteket osztok meg veled, hogy átlátható és tartós rendet tudj tartani a későbbiekben is.
 • Megbeszéljük, mit érdemes beszerezned ahhoz, hogy komplett legyen a szekrényed tartalma.
 • A végén felteheted még a felmerülő kérdéseidet, amikre ott helyben meg is kapod a választ.
Gardróbrendezés előtt
Gardróbrendezés után

A gardróbrendezés előnyei:

 • Gyakorlati tudással leszel gazdagabb, amivel egyedül is boldogulsz majd.
 • Megkönnyebbülsz, mert a későbbiekben már kevés idő ráfordítással is fenn tudod tartani a rendet.
 • Nem kell újabb ruhákat venned azért, hogy változatos szetteket tudj összeállítani a szekrényedből, ezzel pénzt spórolsz meg.
 • Szabályszerűen fellélegzel (nemcsak te, hanem a szekrényed is), mire végzünk a gardróbrendezéssel, mert tudni fogod, hogyan érd el a tartós és átlátható rendet.
 • A kapszulagardróbod végre nemcsak vágyálom lesz, hanem valóság.
Összesítve

A  rendezett szekrényen kívül még ezekhez is hozzájutsz a gardróbrendezés után

Rendrakási útravaló

Segíteni fog abban, hogy a későbbiekben is átlátható és tartós rendet tudj kialakítani, nemcsak a gardróbodban, hanem a teljes otthonodban.
Értéke: felbecsülhetetlen

1 órás ingyenes konzultáció

Bármilyen kérdésed is merül fel, személyesen és akár online is felteheted, amikor szükségét érzed.
Értéke: 14.900.- Ft

Ajándék kupon

Egyszeri beváltható kupon, amit a további szolgáltatásokra vagy ajándékkártya vásárlására is felhasználhatsz.
Értéke: 8.000.- Ft

Zárt csoport tagság

Meghívlak a vendégeimnek szóló Facebook csoportba, ahol értesülhetsz az újdonságokról és az exkluzív ajánlatokról.
Értéke: felbecsülhetetlen

Még bizonytalan vagy benne, hogy erre van-e szükséged?

Nézd meg ezt a videót, hogy könnyebb legyen a döntés…

Videó lejátszása

Egy életre szóló tudás kerül a birtokodba, amit nem csak a ruhák rendben tartásához tudsz felhasználni, hanem az otthonod minden területén.

A gardróbrendezés ára: 44.900.- Ft/3 óra, alanyi adómentes, csak magánszemélyek részére állítok ki számlát. Amennyiben 3 szolgáltatásomat szeretnéd, úgy azt csomagban 94.900.- Ft-ért kérheted.

Szegeden, illetve Szeged 20 km-es körzetében nem számolok fel kiszállási díjat. Ha messzebb laksz, úgy Szegedtől számítva 150.- Ft/km plusz költséggel számolj.

Ui: Amennyiben önállóan szeretnéd a gardróbrendezést megvalósítani, ajánlom figyelmedbe a Mondj nemet a káoszra! videósorozatomat, amiből megtudhatod, hogyan tudsz átlátható és tartós rendet varázsolni a szekrényedben és az otthonodban (bankkártyával tudod fizetni).

Ajándékba adnád a gardróbrendezést a szerettednek? Örök tudással lepnéd meg? 

Esetleg egyedi elképzelésed van? Erre is van lehetőség!

A gombra kattintva megteheted, írd meg üzenetben részleteket.

Ajándékkártya
Garancia

Mi történik, ha mégsem tetszik?

Minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy jól tudjam átadni neked azt az életre szóló tudást, amivel  pozitív irányba változtathatod a szekrényedet. Előfordulhat, hogy mégsem abban az élményben van részed, amit elképzeltél. Ha így van, az első órában jelezheted nekem, minden harag nélkül elköszönünk egymástól, és az 1 órát ajándékba kapod tőlem.

Addig is, amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!

Vélemények

A vendégeim mondták rólam

Csapó Kriszti mikrokeringés specialista
Csapó Kriszti mikrokeringés specialista

Immáron negyvenesként úgy éreztem, valami többre van szükségem. Az ami eddig volt, már nem elég. Éreztem, hogy a hideg színek az enyéim, de nem tudtam melyik színtípusba tartozom. Biztosra akartam menni, megtudni, milyen színek állnak igazán jól, milyen fazonú ruhákat keressek, és milyen sminkszerek után nyúljak. Beléptem abba a korba, amikor a nők már magabiztosak, tudják mi a jó nekik, tisztában vannak értékeikkel, és azt remekül ki tudják hangsúlyozni az öltözködésükben is, elméletileg. Legalábbis én ezt várom el magamtól.

Adrienn véleménye
Spengler Adrienne Spengler Thomas Alapítvány

Egy sérült gyermek, nembeszélő autista kamasz fiú édesanyja vagyok. Régóta szerettem volna eljutni egy szín-és stílustanácsadásra, de lehetőségem nem volt rá, illetve nem találkoztam olyan tanácsadóval, akit hitelesnek éreztem volna. Aztán megismertem Vicát, s ahogy ránéztem, tudtam, mivel foglalkozik! Már akkor hitelesnek tartottam, s tudtam, ha egyszer elmegyek tanácsadásra, hozzá fogok, hiába a távolság. S aztán eljött a lehetőség…

Vélemény
Cs. Gy. lelkes gardróbrendező

Tegnap óta boldogan nyitom ki a gardróbom ajtaját. A ruháim fajtánként csoportosítva, rendben, szellősen sorakoznak a vállfákon és a polcokon! Ebben nagy segítséget nyújtottál, kedves Vica, mert bár tudtam egyet-mást a ruhák tárolásával kapcsolatban, mégis zsúfolt volt a szekrényem! Segítettél kiválogatni, hogy melyeket nem szükséges tovább őrizgetni, mert csak a helyet foglalják! Most sokkal könnyebb egy-egy szettet összeállítani, átláthatóbb a tartalom. Így -odafigyelve a szezonalitásra is- sokkal rövidebb ideig kell keresgélni, hogy mit is vegyek fel itthonra, munkába, vagy alkalomra. Köszönöm szépen a hasznos tanácsaidat, segítségedet!

Kövess