Bemutatkozás

Bemutatkozom

Ismerj meg!

Üdvözöllek, Madarász Vica vagyok a stílusváltók szín-, stílus-és sminktanácsadója, a „Légy önmagad stílusikonja!” klub megálmodója. Én vezetlek végig az utadon a színekkel, stílussal, öltözködéssel kapcsolatban.

Az élethelyzetváltozás egyenes következménye, hogy az öltözködésünket is hozzá kell igazítani az adott életszakaszunkhoz. Ezt saját magamon is tapasztaltam, át tudom érezni a helyzetedet, ha éppen te is egy ilyen változást élsz meg.

Ha szeretnéd megismerni a történetemet, akkor görgess lejjebb.

Madarász Vica stílus

Számos szakmai képzésen vagyok túl (szín-és stílustanácsadói oklevél, OKJ szépségtanácsadói képzés, stylist alapok by Lakatos Márk) azért, hogy professzionális, szolgáltatást nyújthassak neked.

Közel 500 hölgynek (és persze uraknak) segítettem személyes tanácsadáson megvalósítani a stílusváltását, amit az adott élethelyzetükhöz igazítva és önazonossá tételével értünk el.

Biztos lehetsz abban, hogy a régióban én rendelkezem a legnagyobb tapasztalattal, főállásban segítek a hozzám fordulóknak. 100%-ban erre fókuszálok, a munkám egyben a szenvedélyem is.

„Az online megjelenés titkai” című e-book írója vagyok, amiben leírom, hogyan tudod felépíteni az online megjelenésedet, amivel bizalmat tudsz kiépíteni, marketing tippekkel kiegészítve.

2022 év elején -szolgáltató társaimmal karöltve- jótékonysági akcióként megvalósítottam a Stílusváltó programot, amikor egy vállalkozó hölgynek segítettünk a brandjének átalakításában.

2022 nyarán Színtanácsadás road show keretében több magyarországi városban, illetve a Vajdaságban tartottam tanácsadásokat a helyi és környékbeli érdeklődőknek.

A social media felületein (Facebook, Instagram, TikTok, YouTube) közel 30.000-en követik a videós stílustippjeimet. A felvételek száma meghaladja 600-at, országszerte ismerősként köszönnek rám a követőim.

2023 januárjában megnyitottam a Légy önmagad stílusikonja! előfizetői klubomat, ahol a segítségemmel online tanulhatsz (az alapoktól a haladó szintig) a stílusos és önazonos megjelenésről.

Ez is én voltam
Saját átalakulásom
A fenti képek mutatják, hogy a stílusos öltözködés TANULHATÓ!

Viszont neked nem kell végigjárnod azt az utat, azt amit nekem. Tiéd lehet az évek alatt megszerzett tudásom esszenciája, amivel – legyél bármilyen élethelyzetben is – te is eljuthatsz az alapoktól a magabiztos megjelenésig, méghozzá sokkal rövidebb idő alatt.

Olvasd el a történetemet:

Amikor átköltöztem Szegedre, nyomasztott a nehéz helyzetem, de a körülményeim ellenére is vágytam arra, hogy tudjak csinosan, a saját egyéniségemhez illően öltözködni. Viszont az anyagi lehetőségeim és az akkori tudásom korlátoztak ebben, leggyakrabban olcsó és nem megfelelő ruhákat vásároltam magamnak. 

Nehéz volt ezt feldolgozni lelkileg, de igyekeztem a legtöbbet kihozni a lehetőségeimből.

Akkoriban gyakran beleestem abba a hibába, hogy megvettem valamit️ csak azért, mert nagyon olcsó volt, ami nem is állt jól és ráadásul még szükségem sem volt rá. 

Egy idő után észrevettem, hogy a szekrényemben több olyan ruha is lóg, amit nem is használok, gyakorlatilag pénzt dobtam ki az ablakon, ami lelkiismeretfurdalást okozott. Miután erre rájöttem, megfogadtam, hogy tudatosan fogok vásárolni, nem csábulok el az ártól. Elkezdtem megtanulni és alkalmazni magamon az öltözködés alapvető szabályait. Persze először nem volt egyszerű, de kitartottam az elképzelésem mellett.

Ennek meg is lett az eredménye és csak olyan darabokat vásároltam, amik színben és fazonban megfelelők voltak nekem, és amik passzolnak is egymással. Ezt a mai napig tartom, és ezt azért tudom megtenni, mert ismerem a színtípusomat, az alakomat, tudom, hogy mit mivel tudok kombinálni. 

Így azóta nincsenek olyan ruhák a szekrényemben, amik használatlanul lógnak, kevesebb darabból változatosabban tudok öltözködni, azóta ésszel költök.

A tudatos ruházkodásom annak a komplett ismeretnek köszönhető, amit megszereztem. 

Ha te is éppen egy élethelyzetváltozás előtt állsz (vagy éppen benne vagy), vigyél tudatosságot az öltözködésedbe, de előtte tanuld meg, hogy meg tudd ezt valósítani, ne félj elindulni ezen az úton, segítek, fogom a kezed.

Szeretnéd tudni, hogy mások hova jutottak általam?

Kattints az alábbi gombra, és olvasd el, milyen pozitív változásokat értek el azok a hölgyek, akik már jártak nálam.

Emese vagyok, 35 éves, üzletvezető és plussize modell.Sokat dolgozom, keveset tudok a szabadidőmben magammal foglalkozni.

Ma a szelfik, sztorik és werkfotók világában, aki nem halad lemarad. Vagy beállunk a sorba, vagy elrohan mellettünk a vállalkozói világ.

Immáron negyvenesként úgy éreztem, valami többre van szükségem. Az ami eddig volt, már nem elég…

Azt kaptam a színtanácsadástól, hogy végre megértettem azt, hogy miért voltak zárkózottak az emberek velem szemben.

Ha szimpatikusnak találod, amit tudok neked is nyújtani, akkor kattints az alábbi linkre és kérd a segítségemet, hogy elindítsd te is az élethelyzetedhez illő stílusváltást.

Kövess