Bemutatkozás

Bemutatkozom

Ismerj meg!

Üdvözöllek, Madarász Vica vagyok a stílusváltók szín-, stílus-és sminktanácsadója, a „Légy önmagad stílusikonja!” klub megálmodója. Én vezetlek végig az utadon a színekkel, stílussal, öltözködéssel kapcsolatban.

Az élethelyzetváltozás egyenes következménye, hogy az öltözködésünket is hozzá kell igazítani az adott életszakaszunkhoz. Ezt saját magamon is tapasztaltam, át tudom érezni a helyzetedet, ha éppen te is egy ilyen változást élsz meg.

Ha szeretnéd tudni, hogy milyen fordulópontokon mentem én is keresztül, akkor görgess lejjebb.

Madarász Vica

Számos szakmai képzésen vagyok túl (szín-és stílustanácsadó oklevél, OKJ-s szépségtanácsadó képzés, stylist alapok by Lakatos Márk) azért, hogy teljeskörűen segíthesselek.

Több, mint 500 hölgynek (és úrnak) segítettem személyes tanácsadáson megvalósítani a stílusváltását, amit az adott élethelyzetükhöz igazítva és önazonossá tételével értünk el.

Büszke vagyok arra, hogy a régióban jelentős tapasztalattal rendelkezem, főállásban segítek a hozzám fordulóknak. 100%-ban erre fókuszálok, a munkám egyben a szenvedélyem is.

„Az online megjelenés titkai” című e-book írója vagyok, amiből megtudhatod, hogyan tudsz online is bizalmat építeni a megjelenéseddel, marketing tippekkel kiegészítve.

2022 év elején -szolgáltató társaimmal karöltve- jótékonysági akcióként a Stílusváltó programunkban, egy vállalkozó hölgynek segítettünk az üzleti megjelenés kialakításában.

2022 nyarán Színtanácsadás road show keretében több magyarországi városban, illetve a Vajdaságban tartottam tanácsadásokat a helyi és környékbeli érdeklődőknek.

A social media felületein (Facebook, Instagram, TikTok, YouTube) közel 30.000-en követik a videós stílustippjeimet. Országszerte ismerősként köszönnek rám a követőim.

2023 januárjában megnyitottam a Légy önmagad stílusikonja! előfizetői klubomat, ahol online tanulhatsz tőlem (az alapoktól a haladó szintig) a stílusos és önazonos megjelenésről.

Ez is én voltam
Madarász Vica 4 képen, ahogy átalakult az évek alatt
A fenti képek mutatják, hogy a stílusos öltözködés TANULHATÓ!

Neked nem kell végigjárnod azt az utat, azt amit nekem. Tiéd lehet az évek alatt megszerzett tudásom esszenciája, amivel – legyél bármilyen élethelyzetben is – te is eljuthatsz az alapoktól a magabiztos megjelenésig, rövid idő alatt.

Az életkoromból adódóan szinte minden olyan helyzetet megéltem, ami egy nő életében előfordulhat. 

Van egy olyan mondás, hogy „már minden voltam, csak akasztott ember nem…” 😀  A teljesség igénye nélkül az életem legfontosabb fordulópontjai (ha minden részletet leírnék, többszázoldalas regény lenne belőle): 

  • házasság, álláskeresés, gyermekvállalás, válás, önbizalomhiány, önfejlesztés, párkeresés, hálózatépítés, költözés, szüleim elvesztése, betegség, életmódváltás, hízás, fogyás, változó kor, nagymamaság, örömanyaság…


Minden egyes fordulópont megkívánta az öltözködésem megváltoztatását is, láthatod, volt honnan gyűjtenem tapasztalatot. 🙂 

Például, amikor válás után átköltöztem Szegedre, álláskeresésben is voltam, de a nehéz helyzetem ellenére is vágytam arra, hogy csinosan, a saját egyéniségemhez illően tudjak öltözködniElőször azt sem tudtam milyen irányba induljak el.

Próbáltam az általam csodált hölgyek öltözetét lemásolni, de hiába vettem meg ugyanazokat a darabokat – amik rajtuk csodásan álltak -, nem éreztem jól magamat bennük, és nem is tudtam a meglévő ruháimmal kombinálni őket.

Egy idő után észrevettem, hogy a szekrényemben több olyan ruha lóg, amit nem használok, nem illettek hozzám (és egymáshoz sem), ezzel gyakorlatilag pénzt dobtam ki az ablakon, ami miatt még lelkiismeretfurdalásom is volt. Éreztem, hogy fejlődnöm kell…

Ahogy megtanultam az öltözködés alapvető szabályait, felismertem, hogy csak a saját adottságaimmal (külső és belső) harmonizáló darabokkal érem el a magabiztos megjelenést.

Beépítettem a tanultakat, saját magamat alakítottam át, ennek köszönhetően, már csak olyan darabokat vásárolok meg, amik színben és fazonban passzolnak hozzám, és még egymással is kombinálhatók. Nem utolsó sorban jól is érzem magam bennük. 🙂

Azóta nincsenek használatlan ruhák a szekrényemben, kevesebb darabból változatosabban tudok öltözködni, költséghatékonyan és tudatosan vásárolok.

Ha te is éppen élethelyzetváltozás előtt állsz (vagy éppen benne vagy), és szeretnéd végre elérni a magabiztos és önazonos megjelenést, ne félj elindulni ezen az úton! Ha mellettem döntesz, örömmel segítelek, fogom a kezed, életkortól függetlenül.

Szeretnéd tudni, hogy mások hova jutottak általam?

Kattints az alábbi gombra, és olvasd el, milyen pozitív változásokat értek el azok a hölgyek, akiknek már segíthettem.

Emese vagyok, 35 éves, üzletvezető és plussize modell.Sokat dolgozom, keveset tudok a szabadidőmben magammal foglalkozni.

Ma a szelfik, sztorik és werkfotók világában, aki nem halad lemarad. Vagy beállunk a sorba, vagy elrohan mellettünk a vállalkozói világ.

Immáron negyvenesként úgy éreztem, valami többre van szükségem. Az ami eddig volt, már nem elég…

Azt kaptam a színtanácsadástól, hogy végre megértettem azt, hogy miért voltak zárkózottak az emberek velem szemben.

Ha szimpatikusnak találod, amit tudok neked is nyújtani, akkor kattints az alábbi linkre és kérd a segítségemet, hogy elindulhass te is az élethelyzetedhez illő stílusváltás útján.

Kövess