Bemutatkozás

Bemutatkozom

Ismerj meg!

Üdvözöllek, Madarász Vica vagyok a stílusváltók szín-, stílus-és sminktanácsadója, a „Légy önmagad stílusikonja!” klub megálmodója. Én vezetlek végig az utadon a színekkel, stílussal, öltözködéssel kapcsolatban.

Korábban gyakran előfordult velem, hogy reggelente tipródtam a szekrényem előtt, mert hiába volt tele a gardróbom, nem tudtam, hogy mikor, mit és mivel vegyek fel. Rengeteg időm elment a bizonytalanságom és az ebből adódó frusztráció miatt. 

Sőt! Volt ennél durvább élményem is, sokat vívódtam, hogy le merjem-e írni, de mégis úgy döntöttem, hogy segíthet neked is a történetem.

Korábban egy MLM-es céget képviseltem és a kitartó munkám eredményeként meghívást kaptam egy díszvacsorára. Nagyon örültem neki, de problémát okozott, hogy mit is vegyek fel. Mivel nem tudtam a szekrényemből hirtelen előkapni egy estélyi ruhát, az egyik barátnőm segített ki. Kölcsönadta a kiskosztümjét, amiről úgy gondoltuk, hogy megfelelő lesz. A díszvacsorára érve láttam, hogy oda ez bizony kevés lesz. Mondtam is a többieknek szégyenkezve, hogy nekem nincs olyan szép ruhám, mint nekik. Biztatásnak szánt választ kaptam: „nem baj, majd lesz”… No, azt az érzést, amit akkor éreztem, sosem felejtem el…

Később gyakran vettem rész találkozókon az üzleti előrelépésem miatt, így fejlesztenem kellett a stílusomat is, mert nem akartam többet restellni a megjelenésemet…

Madarász Vica stílus

Gyerekkoromban, nem volt otthonról hozott mintám (a szüleim a II. világháború környékén születtek), így csak az volt a fontos, hogy lyuk-és szakadásmentes legyen az öltözetünk, nem az, hogy divatos-e. 

Elhatároztam, hogy változtatok, és elkezdtem foglalkozni a témával – akkoriban csak újságcikkekből, majd később az interneten -, hogy hogyan tudom alkalomhoz illővé tenni az öltözködésemet úgy, hogy jól is érezzem magam benne. Viszont ahelyett, hogy tisztult volna a kép, csak jobban összezavarodtam a rengeteg ellentmondásos információ miatt.

Emiatt döntöttem úgy, hogy nem hagyatkozom bizonytalan forrásokra, megtanulom a szín-és stílustanácsadás alapjait, egy számomra hiteles embertől.

A megszerzett ismeretekkel szép fokozatosan saját magamat alakítottam át, most már örömmel és izgalommal készülődök, bárhol is kelljen megjelennem. Ez azért megy könnyen, mert akármihez is nyúlok a szekrényemben, biztos vagyok benne, hogy jól áll nekem, és a visszajelzések is ezt igazolják.

Innen indultam
Saját átalakulásom
A fenti képek mutatják, hogy a stílusos öltözködés TANULHATÓ!

Viszont neked nem kell végigjárnod azt az utat, azt amit nekem. Tiéd lehet az évek alatt megszerzett tudásom esszenciája, amivel -legyél bármilyen élethelyzetben is- te is eljuthatsz az alapoktól a magabiztos megjelenésig, méghozzá sokkal rövidebb idő alatt.

Számos szakmai képzésen vagyok túl (szín-és stílustanácsadói tanfolyamok, OKJ szépségtanácsadói képzés, stylist alapok) azért, hogy professzionális, szolgáltatást nyújthassak neked.

Közel 500 hölgynek (és persze uraknak) segítettem személyes tanácsadáson megvalósítani a stílusváltását, amit az adott élethelyzetükhöz igazítva és önazonossá tételével értünk el.

Biztos lehetsz abban, hogy Szegeden én rendelkezem a legnagyobb tapasztalattal, főállásban segítek a hozzám fordulóknak. 100%-ban erre fókuszálok, a munkám egyben a szenvedélyem is.

„Az online megjelenés titkai” című e-book írója vagyok, amiben leírom, hogyan tudod felépíteni az online megjelenésedet, amivel bizalmat tudsz kiépíteni, marketing tippekkel kiegészítve.

2022 év elején -szolgáltatótársaimmal karöltve- jótékonysági akcióként megvalósítottam a Stílusváltó programot, amikor egy vállalkozó hölgynek segítettünk a brandjének átalakításában.

A social media felületein (Facebook, Instagram, TikTok, YouTube) közel 30.000-en követik a videós stílustippjeimet. A felvételek száma meghaladja 600-at, országszerte ismerősként köszönnek rám a követőim.

2022 nyarán Színtanácsadás road show keretében több magyarországi városban, illetve a Vajdaságban tartottam tanácsadásokat a helyi és környékbeli érdeklődőknek.

2023 januárjában megnyitottam a Légy önmagad stílusikonja! előfizetői klubomat, ahol a segítségemmel online tanulhatsz (az alapoktól a haladó szintig) a stílusos és önazonos megjelenésről.

Szeretnéd tudni, hogy mások hova jutottak általam?

Kattints az alábbi gombra, és olvasd el, milyen pozitív változásokat értek el azok a hölgyek, akik már jártak nálam.

Ha szimpatikusnak találod, amit tudok neked is nyújtani, akkor kattints az alábbi linkre és kérd a segítségemet, hogy elindítsd te is az élethelyzetedhez illő stílusváltást.

Kövess