Online szolgáltatások

Válaszd ki azt, amire szükséged van

Kattints arra az ikonra, amelyik online szolgáltatásom érdekel

Stílustanácsadás testalkatelemzéssel

Szeretnéd az otthonod kényelméből megismerni a számodra előnyös ruhafazonokat?

SOS online segítség

Különleges alkalomra készülsz, bizonytalan vagy a szetted összeállításában? Szeretnéd, hogy biztosan az eseményhez illő öltözetben jelenj meg?

Gardróbrendezés

Jó volna, ha segítenék a számodra ideális ruhák kiválogatásában, hogy átlátható legyen a szekrényed, és csak olyan ruhák legyenek benne, amik számodra ideálisak?

Online stílusikon klub

Teljesedj ki nőként a segítségünkkel

Távol élsz tőlem, és nem tudsz eljönni Szegedre? Akkor tanulj tőlem online a Légy önmagad stílusikonja előfizetői klubban!

Még bizonytalan vagy benne, hogy melyik szolgáltatásomat válaszd?

Nézd meg ezt a videót, hogy könnyebb legyen a döntés…

Videó lejátszása
Vélemények

A vendégeim mondták rólam

Csapó Kriszti mikrokeringés specialista
Csapó Kriszti mikrokeringés specialista

Immáron negyvenesként úgy éreztem, valami többre van szükségem. Az ami eddig volt, már nem elég. Éreztem, hogy a hideg színek az enyéim, de nem tudtam melyik színtípusba tartozom. Biztosra akartam menni, megtudni, milyen színek állnak igazán jól, milyen fazonú ruhákat keressek, és milyen sminkszerek után nyúljak. Beléptem abba a korba, amikor a nők már magabiztosak, tudják mi a jó nekik, tisztában vannak értékeikkel, és azt remekül ki tudják hangsúlyozni az öltözködésükben is, elméletileg. Legalábbis én ezt várom el magamtól.

Baji-Ani-vélemény
Baji Anna Stílusikon klubtag

Miért ajánlom a „Légy önmagad stílusikonja!” klubot? Aki járt már szín- és stílustanácsadáson, az tudja, hogy Vica rengeteg információt átad, ami akkor, abban a pillanatban úgy tűnik, hogy megragadt, de az idő múlásával bizony a kapott tudás halványulhat. Szerintem a tanácsadásnak akkor van igazán értelme, ha a tudatosítás után a tanultakat át tudjuk ültetni a gyakorlatba és naponta, egy idő után rutinosan alkalmazzuk. Erre hatalmas segítség, jól felépített eszköz a „Légy önmagad stílusikonja!” klub.

Csiszár Andi szappanmentor vélemény
Csiszár Andrea szappankészítő mentor

„Vicával öröm volt dolgozni. Egyéni szín-és stílustanácsadáson vettem részt nála, és felkértem arra is, hogy működjünk együtt a honlapom fotóanyagának elkészítésében. Azonnal megtalálta a közös hangot velem, úgy éreztem, hogy tudja, mire van szükségem. Nemcsak elbeszélgettünk a céljaimról, amikkel kapcsolatban felkerestem őt, de utána is nézett a tevékenységemnek, megismerte azt. Kezdettől fogva olyan támogatást adott nekem, amire éppen akkor szükségem volt.

Adrienn véleménye
Spengler Adrienne Spengler Thomas Alapítvány

Egy sérült gyermek, nembeszélő autista kamasz fiú édesanyja vagyok. Régóta szerettem volna eljutni egy szín-és stílustanácsadásra, de lehetőségem nem volt rá, illetve nem találkoztam olyan tanácsadóval, akit hitelesnek éreztem volna. Aztán megismertem Vicát, s ahogy ránéztem, tudtam, mivel foglalkozik! Már akkor hitelesnek tartottam, s tudtam, ha egyszer elmegyek tanácsadásra, hozzá fogok, hiába a távolság. S aztán eljött a lehetőség...

Kövess