Miben változtat meg a színtanácsadás?

Pozitív irányban fogsz változni a színtanácsadás után, ebben biztos vagyok, hiszen én is ezt tapasztaltam. Nézd, nálam is milyen átalakulás történt!
 
Az első kép 2010-ben készült rólam, a második pedig 2020-ban.
Madarász Vica 2010
Madarász Vica 2020

IIgaz, 10 évvel korábban éppen egy nagyon nehéz időszakom volt (igazán évekig tartott), most pedig jól érzem magam a bőrömben.

Miért volt nehéz az az időszak?

  • álláskeresésben, útkeresésben voltam
  • egyedül küzdöttem meg a nehézségeimmel
  • nem voltam a helyemen.

 

Mitől érzem most jól magam?

  • végre azzal foglalkozom, amit szeretek
  • elkezdtem használni a színek erejét, ami önbizalmat adott, hiszen bókokat kaptam
  • nem vagyok egyedül
  • olyat adhatok a hozzám fordulóknak, amitől ők is jobban érezhetik magukat, és kiteljesedhetnek

 

Miért írtam le ezeket?

Igazán nem tudom, csak úgy jött…

Deee, tudom…

Azért, mert ha tehetném, minden egyes emberhez odamennék, és elmondanám nekik, hogy igenis van remény, és nem szabad feladni! Sosincs késő elindulni az álmaink útján! Lehet, hogy nem könnyű, de rajtunk áll, hogy elkezdjük-e a változást. Lehet nagy lépéssel is, de lehet fokozatonként is elkezdeni, a lényeg azon van, hogy elkezdd, a többi menni fog magától, és mindig lesz segítséged az úton, amire éppen szükséged van.

Kérdezheted, hogy oké, de hol kezdjem?

Vagy belsőleg vagy külsőleg ez tőled függ, mert a két dolog kéz a kézben jár. Ha az egyiket elkezded, az húzza fel a másikat. Nem lehet külön választani a kettőt. Mert, ha lelkileg dolgozol magadon, akkor az kihat a külsődre is. 

Hogyan? Úgy, hogy ha remekül vagy, attól ragyogsz, ezek után elkerülhetetlen, hogy a külsőd is pozitívan változzon. 

Ha „csak” a megjelenésedre kezdesz el egy kicsit jobban odafigyelni, pl. megismered a színeidet, a stílusodat, a számodra előnyös ruhafazonokat, frizurákat, attól lelkileg is lényegesen jobb állapotba kerülsz. Így fokozatosan egy jobban, és jobban érzed magad. 

Hidd el, így van, tapasztalom, nap mint nap. Fantasztikus ereje van annak, ha olyan ruhákban vagyok, amiktől magabiztos vagyok. Nincs szorongás, nincs frusztráció, „csak” ragyogás és magabiztosság. 🙂 De most inkább befejezem, mert lehet, hogy úgy hiszed túlzok. Pedig nem…

Addig is amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!

Ezek is érdekelhetnek...

Kövess