Stílusos öltözködés 40 felett

Tapasztalom (én magam is ezt élem meg), hogy 40-50 sőt még 60 év felett is igénylik azt a hölgyek (az urak is), hogy a szépségüket kiemeljék. Azt gondolom, hogy mostanság ennek a korosztálynak van a legnagyobb szüksége erre. De milyen a stílusos öltözködés 40 felett?

A saját élményeim alapján, mondhatom, hogy mi is aktívak és lendületesek vagyunk még (habár a tükörben nem mindig így látjuk), viszont ahhoz, hogy érvényesülni tudjunk ebben a fiatalságot előtérbe helyező világban, ki kell hoznunk magunkból a legtöbbet. Annak idején sokan nem kaptuk meg a segítséget ehhez, éppen ezért hátrányból indulunk, de milyen jó, hogy mára számtalan lehetőségünk áll rendelkezésünkre nekünk is. A szépség TANULHATÓ!

Már nemcsak az otthonkában, fejkendőben gondolkozhatunk, ami gyerekkorunkban erre a korosztályra volt jellemző. Bátran viselhetünk színeket, divatos ruhafazonokat, természetesen a jóízlés határait betartva. Azért érdemes kerülni ezeket:

  • popsit megmutató, rövid nadrág, szoknya
  • erőteljesen szaggatott farmer
  • mélyen dekoltált felső
  • túl szűk ruhák, amik azt is megmutatják, amit nem szeretnénk, hogy lássanak
  • túl bő öltözet, nagyobbá és slampossá tehet 
  • erőteljes, nem alkalomhoz illő smink stb.
 
Persze, ha ragaszkodsz ezekhez, én nem foglak lebeszélni róla, csak tudd, hogy nem biztos, hogy eléred vele célodat.
40 feletti nők

Az egyik kedves ismerősöm mondta az alábbiakat: „Régebben elég volt 10 perc reggelente a fürdőszobában ahhoz, hogy „szalonképes” legyek, mostanában viszont, sokkal több időre van szükségem, hogy azt lássam viszont a tükörben, amit szeretnék.”

Nem kell lemondanod a stílusos öltözködésről 40 felett sem! 

Már azzal, hogy megismered azokat a színeket, ruhafazonokat, amelyek előnyösek számodra, olyan megjelenést tudsz kialakítani, amivel annyi bókot fogsz kapni, hogy nem győzöd majd fogadni őket. Ezáltal megnő az önbizalmad, magabiztosabb leszel, ami kihatással lesz az egész életedre. 

Velem egészen az alapoktól eljuthatsz a haladó szintig. A Stílusváltó csomaggal egy komplett tudásra teszel szert, még akkor is, ha eddig soha nem foglalkoztál ezzel a témával.

Én ebben biztos vagyok, már csak az a kérdés, hogy elhiszed-e nekem, hogy létezik csinos és nőies, azaz stílusos öltözködés 40 felett. 🙂

Széles tevékenységi körrel állok rendelkezésedre, hogy komplett szolgáltatási palettával tudjalak segíteni, amennyiben változtatni akarsz a megjelenéseden úgy, hogy tükrözni tudd a belső lendületedet, a harmóniádat a külvilág felé.

Az egyes szolgáltatások árait, azok leírásában találod meg:

Madarász Vica és 7 nő, aki átalakult nála

Addig is amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!

Ezek is érdekelhetnek...

Kövess