Építsd a karrieredet stílusosan!

Saját vállalkozásodban dolgozol? Vezetőpozícióban töltesz be egy cégnél? Networkerként hálózatot építesz? Tanár vagy oktató vagy? Most mész vissza GYES után dolgozni? Nemcsak az offline, hanem az online megjelenéseden is változtatni akarsz?

Mint minden mai nőnek, bizonyára neked sem csak a munkahelyeden kell helyt állnod, hanem otthon, a házimunkában és – ha van gyermeked – a gyermeknevelésben is… és persze az „elvárás”, hogy mindeközben nézzünk ki mindig kifogástalanul.

Ne aggódj, én nem ezzel foglak terhelni. Én szeretném, ha utat mutathatnék neked ahhoz, hogy amikor TE ragyogni akarsz, ragyogj és más is észrevegye – még akkor is, ha nagyon bal lábbal keltél fel.

Legyünk őszinték: már mindketten kinőttünk a babaruhából és NŐK lettünk.

Nem befolyásolhatja a kinézetünket az aktuális hangulatunk. Tanuld meg HASZNÁLNI a nőiességedet, tanuld meg JÓL KIHASZNÁLNI mindezt – az „olcsó hatás” nélkül… Tudd meg, mi az – az üzleti életben is -, ami erősít téged a pozíciódban és kifelé is a magabiztosságot, az erőt kommunikálja! Tükrözd azt a határozottságot, amivel belevágtál az üzleted építésébe vagy amivel vezetői kinevezésedet elfogadtad.

Biztos vagyok benne, hogy mint vállalkozónak, NEKED nem kell ecsetelnem, hogy mennyire fontos a csomagolás!

Mi köze ennek a megjelenéshez?
A vonzó, szemnek kedves külcsíny sokat dob a terméken, akár professzionális magasságokba tudja emelni, az átlagos megjelenés pedig ronthat még a kiváló minőségen is. Mindez persze alaptalanul pozitív vagy negatív megítélést hozhat a termékünk színvonalához képest, de egy biztos: a csábító csomagolás nagyobb bizalmat kelt, azt sugallja, hogy hiteles a termék.

A vállalkozói megjelenésedben az öltözködésed a saját „csomagolásod”. Te is HITELES szeretnél maradni az üzleti életben?
Ha igen, itt az idő! Nézz ki jobban, mint a weblapod! 

szín-és stílustanácsadás alkalmával megismered az alapokat, hogy hogyan tudsz a különböző szerepeidnek megfelelni, mindezt úgy, hogy közben önazonos tudsz maradni, és nem kell folyton feszengened a kinézeted miatt. 

Ha szeretnéd, hogy fogjam a kezed, amíg az átakulásod történik, akkor ajánlom figyelmedbe a Stílusváltó csomagot, ahol végigkísérlek a folyamaton és közben személyre szóló ötleteket, tippeket mutatok arra, hogyan tudod a megjelenéseddel a karrieredet segíteni, anélkül, hogy többszázezer forintot kellene kifzetned érte.

Ez egy olyan befektetés az üzletedbe, ami sokszorosan megtérül, ráadásul a magánéletedben is hasznodra válik.

Ha komoly, hiteles és sikeres üzletet szeretnél felépíteni, akkor vágj bele, hogy elérd azt a hétköznapi eleganciát, ami támogatja az érvényesülésed!

Addig is amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!

Ezek is érdekelhetnek...

Kövess