Mennyi ideig tart a színtanácsadás?

Számomra igazán fontos, hogy precíz legyen a színtanácsadás. Addig folyik a kendőzés, amíg nincs meg a biztos eredmény, nem hagylak bizonytalanságban téged sem és magamat sem.

Ha nincs valami oknál fogva elég idő, akkor bizony inkább halasszuk el a találkozót akkorra, amikor mind a kettőnknek megfelelő. Ha belemennék a kapkodásba, esélyt adnék a tévedésre és emiatt benned is kételyek merülnének fel. Ez nem lenne helyes, éppen ezért csakis megértéssel engedlek majd el.

Az egyéni színtanácsadás kb. 120 perc. Itt több mindenbe belemegyünk, az egyéni tanácsadásra magaddal hozhatod az ékszereidet és sminkszereidet, kiegészítőidet, hogy a segítségemmel kiválogassuk a hozzád nemillő árnyalatokat. Előfordulhat, hogy rövidebb ideig tart a kendőzés, könnyebben megtaláljuk a típusodat, de az ellenkezőjére is volt már példa, több mint 2 órát vett igénybe a meghatározás. Értékes énidőt kapsz ha hozzám fordulsz, ekkor csak és kizárólag te vagy fókuszban, veled foglalkozom, rád figyelek.

Színtanácsadás
Férfi színtanácsadás

Még ennek ellenére is megeshet, hogy a későbbiekben kérdések merülnek fel benned, amiket bármikor feltehetsz nekem messengeren/telefonon vagy a díjmentes konzultáción, ahol személyesen is tudunk beszélni.

A fentiek magyarázatot adnak arra, hogy nálam a kiscsoportos színtanácsadáson, miért csak 3 fő maximum létszám.

A minicsoportos színtanácsadás általában 3-4 óra hosszat tart. Ekkor egy kicsit máshogy épülnek egymásra a lépések, hasonlóan zajlik, mint az egyéni tanácsadás, a vendégek egymás típus meghatározásában is részt vesznek. Itt viszont nincs lehetőség a hozott dolgok átnézésére, de sokat lehet tanulni mások kendőzéséből is. A csoportos foglalkozáson részt vevők számára 30 perces díjmentes konzultációt biztosítok, és elérhetnek ők is messengeren/telefonon.

Egyéni színtanácsadásra és a minicsoportosra az elérhetőségeim egyikén lehet jelentkezni, a minicsoportos foglalkozások időpontjai itt találhatók.

Addig is amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!

Ezek is érdekelhetnek...

Kövess