Sikersztori – Horváth Ákos

Ákos

Mit adott nekem a színtanácsadás

Testi adottságaim miatt nagyon nehezen találok magamra ruhákat. Ezért kénytelen voltam olyan ruhákat vásárolni és viselni, amelyek méretben ugyan jók voltak rám, de tudtam, hogy nem a legelőnyösebbek számomra. 

A színtanácsadás felnyitotta a szemem, és utána átválogattam a ruháimat, és azoktól, amelyek színben nem passzoltak hozzám, vagy amiket csak úgy hordtam (vagy meguntam), azoktól megváltam.

Még azt kaptam a színtanácsadástól, hogy végre megértettem azt, hogy miért voltak zárkózottak az emberek velem szemben. Mióta a színeimnek megfelelően öltözöm, pozitív visszajelzéseket kapok. Most már tudatosan fogok vásárolni, még akkor is ha tudom, hogy nehezebb lesz a dolgom mire megtalálom a számomra megfelelő ruhadarabokat.

Hogy mi lett a ruhákkal melyeket kiválogattam? Egy részét elégettem, a nagyobb részét pedig felajánlottam jótékony célra. És végezetül még annyit, hogy rendet raktam a szekrényemben és most már sokkal átláthatóbb lett számomra, hogy mit hol találok meg benne. 🙂

Ákos egy nagyon nyitott fiatalember, és ennek köszönhetően mire végeztünk a színtanácsadással,  már felismerte, hogy melyek azok a színek és árnyalatok, amelyek előnyösek számára. Ahogy írta is, nem biztos, hogy könnyű dolga lesz a vásárlásoknál, hiszen már a termete (majdnem 2 méter magas!) miatt is, nagy kihívást jelentett számára.

Egy ilyen színtanácsadás nem arról szól, hogy mindent dobjunk ki azonnal, hanem arról, hogy utána (a tudatos vásárlásnak köszönhetően) már csak olyanokat vegyenek, amelyek színben harmonizálnak és kombinálhatók is egymással. Ha megnézed a „kendős” és a kiemelt fotóját, láthatod, hogy milyen változáson ment keresztül Ákos.

Ha Te is szeretnéd tudni a színtípusodat, és ez alapján összeállítani a ruhatáradat (amivel a későbbiekben több tízezer forintot is megtakarítasz, ráadásul még a környezetet is véded), de nem tudod, milyen színek előnyösek neked, akkor írj bátran, segítek.  🙂 

Addig is amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!

Ezek is érdekelhetnek...

Kövess