Sikersztori – L. Sz.

A legjobban az tetszett, amikor a sokféle színű anyagot próbálgattuk az arcomhoz.

Az első néhány kendőnél semmilyen változást nem láttam, nem érzékeltem, hogy melyik áll jól és melyik nem. És egyszer csak – amikor két azonos színű, de más árnyalatú anyag került rám – megláttam a különbséget. Ez nagyon nagy élmény volt, azután már tényleg láttam, mi az eltérés, és mely színek az én színeim. Nagyon tetszett a közvetlenség, az, hogy bármit elmondhattam, kérdezhettem, mindent meghallgattál, reagáltál rá. Már az internetes keresgélés során is szimpátiát éreztem (ezért is Hozzád jelentkeztem), de személyesen ez tovább mélyült.

Úgy érzem, barátnőkként váltunk el. Úgy elrepült az a négy óra, mintha csak egy fél lett volna. Viszont rengeteg ismerettel gazdagodtam! A küldött anyagok is nagyon hasznosak.

Úgy érzem, most mindent megtettem azzal kapcsolatban, amiken változtatni szeretnék. Új fodrászom van, a kozmetikusom szuper, most már ismerem a színeimet és a nekem előnyös szabásvonalakat, járok tornázni… Nagyon jól érzem magam a bőrömben – és ezután már a ruháimban is így lesz!!! ~ L. Sz.

Hálás vagyok, amiért engem választottál, hogy segíthessek neked jól érezni magad a bőrödben!

Ha te is szeretnéd megismerni azt, hogy milyen színekben és fazonú ruhákban tündökölsz, és melyek azok amelyek, előnytelenek számodra, keress bátran!

Addig is amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!

Ezek is érdekelhetnek...

Kövess