Sikersztori – Péter

Régen úgy vásároltam, hogy ami megtetszett megvettem, és utána kb. csak 30%-a vált a kedvencemmé, és csak azokat viseltem.

Hogy miért volt ez így? Mert utáltam sok időt szánni arra, hogy „turkáljak” a sok holmi között a boltokban, és zűrzavart éreztem magamban ilyenkor.

Vica már korábban felajánlotta, hogy eljön velem „cuccokat” nézni. Nézni! Hát ez volt a baj, mert kinek van ideje erre?!

Szóval, ezek ellenére mély levegőt vettem, és belevágtam… Az első percekben ugyanazt éreztem mint máskor, amikor vásárolni mentem: felesleges idő…

Az elején egyedül mentem be az egyik üzletbe, ahol egy kedves eladó segített nekem, miután elmondtam mit szeretnék. Mutatott is egy pár darabot, viszont az egyiknek a fazonja nem tetszett, a másiknak az ára, nem találtam olyat, ami megfelelt volna.

Ekkor csatlakozott hozzám Vica, idenyúlt, odanyúlt (hogy honnan húzta elő őket, nem tudom), de egyből többet is talált, ami fazonban, színben (és árban is elfogadható volt) illett hozzám.

Ezen még az eladó is meglepődött, pedig ő ismerte a készletet. 😀 Kettőt meg is vettem ebben a boltban, másik 3 felsőt pedig egy másik üzletben, pont olyanokat, amilyeneket akartam, jó minőségben, jó áron.

  • Rövid idő alatt megtaláltuk azt, amire szükségem volt, méretben, fazonban, színben tökéletes illettek rám, szívesen viselem azóta is őket.
  • Jól éreztem magam a vásárlás alatt, Vica jelenlétében megszűnt a feszültség bennem.
  • Mindvégig volt egy bizonyosságom afelől, hogy jó cuccokat veszek.

Ha te is szeretnél nyugodtan, feszültség nélkül, célirányosan vásárolni mint Péter, akkor hívj bátran a +36-70/334-5763 telefonszámon, vagy írj üzenetet a gombra kattintva. 

Addig is amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!

Ezek is érdekelhetnek...

Kövess