Sikersztori – Pólyik Ottilia

Otti

Hogyan lettem „színtudatos”?

Kb. 2 évvel ezelőtt Vica beavatott színkirálynői titkaiba. Nagyon tetszett a színtanácsadás, ahogyan megállapítottuk mik az én színeim, mi az, ami sápaszt, mi élénkít, milyen színt ne vegyek fel semmiképpen, és hogy mik állnak igazából jól nekem. 

Aztán elkezdtem eszerint vásárolni ruhákat,  kiegészítőket, ékszereket és két dolog nagyon szembeötlő volt.

Az egyik az, hogy nagyon problémamentes felöltözni. Tehát nincs olyan, hogy belenézek a szekrénybe és nem tudom mit mivel kellene fölvenni, vagy hogy kellene hozzá  valami más, amivel jó lenne, de olyan színű pont nincs, és nincs felesleges, színben oda nem illő darabom.
 
A másik pedig az hogy egyre többen dicsérnek meg, hogy milyen jól nézek ki és hogy milyen csinos vagyok.  Nő vagyok, jól esik hogyha megdicsérnek.  🙂 Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, mert pillanatok alatt fel tudok öltözni úgy,hogy jól nézek ki, nem megy el vele sok idő, gyorsan találok hozzáillő kiegészítőt,  ékszert, mert ezeket mind tervezetten, színtudatosan vásároltam és ezért borzasztó egyszerű őket variálni. Magabiztos vagyok abban, hogy amit felveszek az úgy jó és nincs kétségem afelől hogy jól áll-e.
 

Az önbizalmamat is nagyon megnövelte. A vásárlás is könnyebb, mert nem az érzelmek vezérelnek (Jajj, de tetszik,  megveszem! Aztán sohasem hordom, mert nincs mivel), hanem az, hogy tudom milyen a színtípusom. A most készült képek azt a  harmóniát tükrözik, amit igazából el szerettem volna érni a megjelenésben.

Köszönöm Vica az útmutató segítséged. 🙂

Fotó: Tóth József https://www.lightfactory.hu/

Ha Te is szeretnél eljönni egy színtanácsadásra, vagy profil fotózásra, várlak szeretettel! 

Addig is amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!

Ezek is érdekelhetnek...

Kövess