Sikersztori – R.I.

Ezért érdemes napi 10-12 órát dolgozni. 🙂

Köszönöm a bizalmat, azt hogy hozzám fordultál megismerni a színeidet.

Kedves Éva! Köszönöm hogy megmutattad a számomra jól álló színeket. Én mindig is halmoztam a ruhákat, mert nagyon szerettem azokat kombinálni, variálni, épp milyen hangulatom volt.

színtanacsadás után végre világossá vált, hogy hiába tetszett egy csomó meleg hatású szín, vagy a meleg színekre épülő boho chic stílus, nekem nem állnak jól. A meleg színek sapasztanak, fáradtá tesznek. Ezért már a tanácsadás utáni nap, a felismerés lendületével és a tőled kapott színkartya segítségével nekiláttam a gardróbom selejtezéséhez. Akkor szembesültem csak igazán hogy mennyi olyan ruhám volt, amik már csak a színük miatt is előnytelenek voltak.

Nem volt egyszerű a hideg téli színekre átváltani a szemem, a sok meleg szín után, de folyamatosan az új színekre fókuszálok. Sokkal könnyebb a dolgom, mert csak ezeknek a kombinációira figyelek. A számomra előnytelen színeket meg se nézem a boltokban se. Sokkal szellősebb lett a gardróbom, könnyebben választok új ruhát.

Amióta a színeimben járok, mondták a környezetemben hogy milyen szép, kipihent vagyok. Pedig nem, csak nem tűnök fáradtnak, elgyötörtnek, mert jó színeket hordok az arcom körül. Akkor lesz teljes a kép, ha a meleg barnára festett hajam is hideg árnyalatú lesz, vagy még az is lehet, hogy követem a példád, és lenövesztem az eredeti színét.

Nagy változást indítottál el bennem, magam körül, köszönöm hogy segítettél közelebb kerülni magamhoz. 🙂

Ha Te is szeretnéd megismerni azt, hogy milyen színekben tündökölsz, és melyek azok amelyek, betegessé, fáradtá teszik az arcodat, keress bátran!

Addig is amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!

Ezek is érdekelhetnek...

Kövess