Sikersztori – Sári

Anno voltam máshol színtanácsadáson és sötét tél színtípusnak állapítottak meg, később, amikor ezt elmeséltem Vicának felajánlotta, hogy lekendőz engem, mert neki gyanús volt, hogy nem oda tartozom.

Szóval, amikor megérkeztem hozzá előnnyel indultam, mert tisztában voltam vele, hogy milyen típusok vannak és hogy nem lehet sminkben menni, mert ugye az torzít. Ennek örült is Vica 🙂 bár a belőtt hajamtól egy kicsit megijedt, hogy el lehet-e takarni, nehogy szétjöjjön 😀 De erre fel kell készülni, mert ugye a hajnak is van színe, ami befolyásolja az összképet.
Kora reggel mentem és örültem, hogy a szoba ahol voltunk világos és üde volt, tetszett, hogy amikor beléptem azt láttam, hogy felkészült a dologra és nem veszi félvállról, na és a rend… 🙂mert én is szeretem ám 🙂

Szóval megtörtént a dolog, halom kendő rajtam,…. Rengeteg -jesszus ez nagyon rossz, hű ez jó szín- sok nevetés kis lelkizés után megállapította, hogy nyár-tél típus vagyok.

Örültem, hogy kíváncsi volt az érzeteimre minden színnel kapcsolatban, mert ez nagyon fontos! Én is láttam, éreztem, hogy mi áll jól és mi nem. Még sálakat is pakolt rám, ezt ajánlanám mindenkinek nagyon hasznos 🙂 Összességében megállapítottam, hogy ehhez idő és türelem kell, és persze egy jó ember aki szívvel-lélekkel, élvezettel, izgalommal csinálja! Köszi Vica!
Ja és a kapott anyagot pedig bármikor előkaphatom, hogy mindig tudjam, mi áll jól, bárhol legyek. 🙂

Nálam egy színtanácsadáson nagyon alapos kendőzés folyik, sőt utána,  kb. 30 db sál is előkerül, ahol már a vendégé a főszerep, ő mondja ki, hogy jó-e az adott sál neki, vagy nem. Persze, ott vagyok és segítek neki, ha bizonytalan. Most is ez történt, és a végén Sári magabiztosan és elégedetten távozott tőlem. A kapott anyagot (útravalóul a rá vonatkozó tudást írásban is megkapta) bátran használhatja és bármikor fordulhat hozzám segítségért.

Ha Te is szeretnéd tudni a színtípusodat, és ez alapján összeállítani a ruhatáradat (amivel a későbbiekben több tízezer forintot is megtakarítasz, ráadásul még a környezetet is véded), de nem tudod, milyen színek előnyösek neked, akkor keress meg, segítek! 

 

 Addig is amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!

Ezek is érdekelhetnek...

Kövess