Sikersztori – Adrienne

Adrienn véleménye

Egy sérült gyermek, nembeszélő autista kamasz fiú édesanyja vagyok. Régóta szerettem volna eljutni egy szín-és stílustanácsadásra, de lehetőségem nem volt rá, illetve nem találkoztam olyan tanácsadóval, akit hitelesnek éreztem volna. Aztán megismertem Vicát, s ahogy ránéztem, tudtam, mivel foglalkozik! 

Már akkor hitelesnek tartottam, s tudtam, ha egyszer elmegyek tanácsadásra, hozzá fogok, hiába a távolság. S aztán eljött a lehetőség…

A tanácsadás fantasztikus élmény volt! A sok ismeret is hasznos volt, de ahogy Vica foglalkozott velem, egyrészt nagyon feltöltött lelkileg, másrészt sok mindent megértettem. Nem gondoltam, hogy látni fogom az árnyalatbeli különbségeket, de ő erre is megtanított.

Megtanultam kiszortírozni, ami nem nekem való, s amik maradtak, azokat pedig remekül tudom kombinálni! Olyan érzés volt, mintha több ruhám lenne!

Aztán vásároltam pár új darabot, de már pontosan tudtam, mikre van szükségem, milyen szín, milyen stílus, így tényleg 1-2 ruhadarabról, kiegészítőről van szó. Rengeteget tudok így spórolni.

Vica előtt megvettem olyan színeket, amik tetszettek és nem értettem, az egyik miért áll jól, a másik miért nem… 

Nála megtanultam a hideg-meleg színeket részletesen (nem az alapokra gondolok!) és az árnyalatbeli különbségeket, illetve azt is, fazonra mi miért áll jól vagy éppen miért nem.

Bátran merek olyan színeket hordani, amiket eddig nem és mivel jobban tudom kombinálni a ruhákat és a kiegészítőket, olyan érzésem van, mintha végtelen lehetőség lenne a ruhatáramban, miközben sokkal kevesebb ruhám lett.

Szerintem bárkinek hasznos egy ilyen tanácsadás, legyen hölgy vagy úr, fiatal vagy idősebb, s nemcsak a spórolás miatt, bár, ez sem elhanyagolható, de sokkal jobban fogja magát érezni a bőrében, arról nem is beszélve, hogy a környezetétől is jönnek majd a visszaigazolások, ami szintén jó érzés.

Adrienne nonprofit Spengler Thomas Alapítványon keresztül igyekszik biztosítani a kisfia fejlesztését. Ha szeretnél neki segíteni, itt vedd fel vele a kapcsolatot:

https://www.facebook.com/spenglerthomas

Addig is amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!

Ezek is érdekelhetnek...

Kövess