Sikersztori – Csilla

Tinédzser vagyok, így keresem a stílusom, voltak már korszakok az életemben. Jelenleg csak feketét hordok több okból is, de azért mindig is érdekelt milyen lehetőségeim lehetnek a színek világában. A színtanácsadás tökéletesnek bizonyult ennek a felfedezésére.

Tudni akartam milyen színekhez nyúljak, ha hátra akarom hagyni a feketét, egyáltalán a fekete jó-e hozzám. Vica nem csak a ruhákra tért ki, hanem a sminkre és kiegészítőkre is. A tanácsadás után segítségül rengeteg hasznos anyagot küldött el és adott oda, amelyeket az óta szoktam nézegetni.

Vica egy nagyon kedves ember és felismerte, ha valamit nem értettem. Bátran kérdezhettem, ő tudott válaszolni. A tükör előtt ülni nehéz volt, hisz magamat kellett néznem jó sok ideig. Viszont az arcom változása a kendőktől meglepő volt és gyorsan elfelejtettem az előbb említett érzést. Mindent összevetve, jól éreztem magam és nagyon hasznosnak tartom az ott szerzett tudást.

Ahogy említettem egy tini vagyok, aki keresi önmagát, aki feketében jár, és aki utálja, ahogy kinéz. A színtanácsadás segített egy kicsit felfedezni magam, egy kicsit segített az önbizalmamon. Segített felnyitni a szemem, hogy milyen lehetőségeim vannak még az öltözködés terén.

Az óta elővettem egy régi pólóm és kaptam rá dicséretet. Ez nagyon jól esett. Vásárláshoz viszem a kis kártyáimat és keresem azokat a darabokat, amelyek jól állnak. A szemsminkem teljesen átalakult és letisztult.

Szerintem hasznos tisztába lenni azzal, hogy mi áll jól. Főleg, ha ez az ember munkájához tartozik, vagy ha csak szeret jól kinézni. Nekem segített a személyiségem felfedezésében és önmagam elfogadásában elindulni. Segíthet még a komfortzónából való kilépésben is. Jó tudni, hogy az ember, miben néz ki a legjobban.

 Addig is amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!

Ezek is érdekelhetnek...

Kövess