Közös vásárlás

A csomag tartalmazza:

A Közös vásárlás után képzeld el, hogy...

Magabiztosan felismered, hogy melyek azok a ruhák, sminkeszerek, kiegészítők, amikkel megteremted a megjelenésedben a hőn áhított harmóniát.

Gyorsan és gazdaságosan vásárolsz ruhákat, mert elkerülöd a felesleges rucik megvásárlását.

Célirányosan, könnyedén választasz, búcsút mondasz a korábbi stressznek.

Még az is lehet, hogy örömmel járod az üzleteket, mert tudod, hogy végre lelkiismeretfurdalás nélkül veheted meg a számodra előnyös darabokat.

Mert az élet túl rövid ahhoz, hogy felesleges darabokra költsd el a pénzedet...

Ha nem a ruhák vásárlásához, hanem sminkszerek, cipők, kiegészítők kiválasztásához kéred a segítségemet, arra is van lehetőség. Te határozod meg, hogy milyen területen érzed legerőteljesebben szükségét a személyes támogatásomnak. Mehetünk turiba is, de ha van kedvenc helyed és ragaszkodsz hozzá, oda is elkísérlek. A turiban sok egyedi és különleges cuccot találunk (akár még teljesen újat is) rendkívül kedvező áron, viszont a hátránya az, hogy mérethiányos a kínálat, mivel mindenből csak 1 db található.

A közös vásárlásnak nem feltétele a színtanácsadáson való részvétel, de könnyebb, ha ismered a színtípusodat.

Persze az is rendkívül hasznos, ha a közös vásárlást megelőzi egy stílustanácsadás, valamint egy gardróbrendezés, ugyanis utána már látjuk azt, hogy mi hiányzik a kollekciódból, mit kell együtt beszereznünk ahhoz, hogy a mindennapos tevékenységedhez vagy egy különleges alkalomhoz megfelelően tudj öltözködni. Közben vásárlási tippeket, ötleteket osztok meg veled.

Ismerősek neked is ezek a helyzetek?

  • Vágysz arra, hogy könnyen és gyorsan menjen a vásárlás, hogy tudatosan nyúlj a ruhadarabokhoz és ki tudd választani a számodra megfelelőket?
  • Utálsz vásárolni? Szeretnél úgy shoppingolni, csak a legelőnyösebb ruhákat vidd haza, amikkel még  ráadásul tetemes összeget is megspórolsz?
  • Az üzletekben elveszel a hatalmas kínálatban, azt sem tudod, mi a jó számodra?
  • Hiába költesz egy kisebb vagyont a ruházkodásodra, nincs meg a hőn áhított harmónia a megjelenésdben?
Vica egy boltban ruhákat válogat
Vica egy plázában segít öltözködni egy ügyfelének

Milyen előnyöd származik abból, ha elhívsz közös vásárlásra?

  • Célirányosan keressük meg a hiányzó ruhákat, amiket biztos, hogy viselni fogsz, búcsút inthetsz a címkéstől lógó használatlan daraboknak.
  • A kombinálhatóságot szem előtt tartjuk, hogy mi kerüljön megvásárlásra.
  • Színben és stílusban a számodra megfelelő darabokat fogod hazavinni csak.
  • Nem vagy egyedül, végig ott leszek veled.
  • Segítek a ruhadarabok cseréjében, amíg te a próbafülkében próbálgatod az általam beadottakat.
Vica és egy ügyfele egy plázában
Összesítve

A  közös vásárlás után még ezeket is megkapod

Ajándék kupon

Egyszeri beváltható kupon, amit a további szolgáltatásokra vehetsz igénybe, ajándékkártya vásárlására is felhasználhatod.
Értéke: 8.000.- Ft

Zárt csoport tagság

Vendégemként meghívást kapsz az Első benyomás színtudatos mesterei zárt Facebook csoportba.

Még bizonytalan vagy benne, hogy erre van-e szükséged?

Nézd meg ezt a videót, hogy könnyebb legyen a döntés…

Videó lejátszása

Magabiztosabban és hatékonyabban vásárolsz már egyedül is, a közös vásárlás után.

A Közös vásárlás ára: 44.900.- Ft/3 óra, alanyi adómentes, csak magánszemélyek részére állítok ki számlát. Minden további idő 14.900.- Ft/óra. Amennyiben 3 szolgáltatásomat szeretnéd, úgy azt csomagban 94.900.- Ft-ért kérheted.

A közös vásárlás Szegeden a megbeszélt üzletben zajlik, amennyiben szeretnéd, hogy elmenjek a városodba, Szeged 20 km-es körzetében nem számolok fel kiszállási díjat. Ha messzebb laksz, úgy Szegedtől számítva 150.- Ft/km plusz költséggel számolj.

Ajándékba adnád a Közös vásárlást, hogy a szerettedet egy életre szóló, örök élménnyel lepd meg? 

Egyedi elképzelésed van? Erre is van lehetőség!

A gombra kattintva megteheted, írd meg üzenetben részleteket.

Ajándékkártya
100 % elégedettségi garancia pecsét

Mi történik, ha mégsem tetszik?

Minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy jól tudjam átadni neked azt az életre szóló tudást, amivel  pozitív irányba változtathatod a megjelenésedet. Előfordulhat, hogy mégsem abban az élményben van részed, amit elképzeltél. Ha így van, az első órában jelezheted nekem, minden harag nélkül elköszönünk egymástól, és az 1 órát ajándékba kapod tőlem.

Addig is, amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!

Vélemények

A vendégeim mondták rólam

Csapó Krisztina mikrokeringés specialista
Csapó Kriszti mikrokeringés specialista

Történt egy reggelen, hogy Vicával mentem el vásárolni. Régi vágyam teljesült ezzel, erőteljesen rajta volt a bakancslistámon egy közös vásárlás, nagyon megörültem, hogy ez sokkal korábban bekövetkezett, mint ahogy eredetileg terveztem. Mielőtt bementünk a boltba, megkérdezte Vica, mi az, amit szeretnék találni? Mivel nem volt határozott elképzelésem, ezért abban állapodtunk meg, hogy mindent átnézünk. Vica tudása a fazonokkal kapcsolatban szintén felgyorsította a válogatást. Azt mondhatom, hogy sokkal rövidebb idő alatt, mint gondoltam volna átnéztük az egész bolt kínálatát.

Adrienn
Spengler Adrienne Spengler Thomas Alapítvány

Egy sérült gyermek, nembeszélő autista kamasz fiú édesanyja vagyok. Régóta szerettem volna eljutni egy szín-és stílustanácsadásra, de lehetőségem nem volt rá, illetve nem találkoztam olyan tanácsadóval, akit hitelesnek éreztem volna. Aztán megismertem Vicát, s ahogy ránéztem, tudtam, mivel foglalkozik! Már akkor hitelesnek tartottam, s tudtam, ha egyszer elmegyek tanácsadásra, hozzá fogok, hiába a távolság. S aztán eljött a lehetőség…

Egy rózsaszín stílusú szobasarok
Péter elégedett ügyfél

Régen úgy vásároltam, hogy ami megtetszett megvettem, és utána kb. csak 30%-a vált a kedvencemmé, és csak azokat viseltem. Hogy miért volt ez így? Mert utáltam sok időt szánni arra, hogy „turkáljak” a sok holmi között a boltokban, és zűrzavart éreztem magamban ilyenkor. Vica már korábban felajánlotta, hogy eljön velem „cuccokat” nézni. Nézni! Hát ez volt a baj, mert kinek van ideje erre?! Szóval, ezek ellenére mély levegőt vettem, és belevágtam… Az első percekben ugyanazt éreztem mint máskor, amikor vásárolni mentem: felesleges idő… Vica, idenyúlt, odanyúlt (hogy honnan húzta elő őket, nem tudom), de egyből többet is talált, ami fazonban, színben (és árban is elfogadható volt) illett hozzám. Ezen még az eladó is meglepődött, pedig ő ismerte a készletet. 😀 Kettőt meg is vettem ebben a boltban, másik 3 felsőt pedig egy másik üzletben, pont olyanokat, amilyeneket akartam, jó minőségben, jó áron.

Kövess