Stílusváltó program beszámoló

Befejeződött a január elején meghirdetett Stílusváltó programunk, amire 50 hölgy adta le a jelentkezését. Nekik ezúton is köszönöm a bizalmukat. 

A nyertes Makanné Tóth Petra lett a Pingu Rágcsalánc tulajdonosa, aki több, mint 300.000.- Ft értékű tudással lett gazdagabb. 

Az alábbiakban láthatod a program résztvevőit, azokat szolgáltatókat, akik ingyenes tevékenységükkel járultak hozzá a sikerhez. Hálásan köszönöm a támogatásukat, rugalmasságukat, azt, hogy első szóra igent mondtak az általam megálmodott projektre.

A célunk az volt ezzel a programmal, hogy megmutassuk, mennyire fontos a mindennapi és az üzleti életben a megjelenés, mindezt nem átváltoztatással, hanem a Petrában meglévő szépség kiemelésével érjük el.

Benák Tündi fényképész a Tündi Benák Photography stúdióban előtte és utána fotókkal rögzítette a változást. Először az „előtte” fotózás történt meg a stúdióban, Petra által választott ruhákban, éppen azért, hogy elkerüljük a „vádat”, hogy egy rossz megvilágításban és beállításban készült fotók után, könnyű lesz bármilyen „utána” fényképekkel villognunk. (Jelzem, a saját dolgomat nehezítettem meg, hiszen Petra előtte is szép volt.)

Utána megtörtént a szín-és stílustanácsadás azért, hogy a többi tevékenységet Petra színtípusához tudjuk igazítani. Nyár-tavasz típus lett, így neki a világos, tört és hideg színek állnak jól. Ennek tükrében válogattuk át a két sporttáskányi ruhát. Ahogy a bemutatkozásban is olvashattam, Petra ruhatárában tényleg szinte csak sötétkék darabokat találtunk. Nem, nem dobattam ki vele őket, hanem tippeket, ötleteket kapott arra, hogyan tudja azoknak az előnytelen hatását ellensúlyozni.

Ács Mária az Smania tulajdonosa fehérneműk világában segített eligazodni, hiszen a harmonikus megjelenés a megfelelő alsóneműnél kezdődik. Hasznos információkat hallott a kiválasztottunk arról, hogyan és milyen szempontok alapján tudja a számára legideálisabb melltartót kiválasztani.

Kovácsné Butty Emese a Stylish Boutique -ban segített a ruhák kiválasztásában, hogy megtaláljuk a színtípusnak megfelelő darabokat a fotózáshoz. Sportosan elegáns, valamint az üzleti élethez szükséges szetteket állítottunk össze.

Ezután követekezett az ATA shoes cipőüzlet meglátogatása, ahol a fenti szettekhez való lábbeliket kerestünk, és olyan csodálatos darabokat sikerült választanunk, amelyek tökéletesen passzoltak az öltözetekhez.

Genczinger IldikóBogl’art ékszer megálmodója a fotózáshoz biztosította az ékszereket, ezt következő alkalommal választottuk ki, amelyek illettek a szettekhez. 

Török-Palánkai Lili Adrienn a Szépségreformáló kozmetika tulajdonosa a nyár-tavasz típushoz illően megfestette Petra szemöldökét, valamint szempilla liftinggel tette nyitottabbá a tekintetét. 

Katona Magdolna elkészítette a zselés körmöt halvány rózsaszínben. Ekkor sajnos nem lehettem ott, mivel engem is utolért a betegség, így „távban” segítettem a színárnyalat kiválasztásában. Nem műkörmöt készített Magdi, mivel az volt a célunk, hogy a hétköznapban is használni tudja a kezét, hiszen két kisgyermek mellett nem szeretett volna több centis körmöket, ráadásul a vállalkozói tevékenységéhez is szüksége van Petrának kétkezi munkájára.
 
Ezek után rá 2 napra elérkezett várva várt fotózás. Addigra már jól voltam, így személyesen lehettem jelen a frizura elkészítésénél is. Magdi egy kényeztető fejmasszázs után a megbeszéltek alapján levágta és beszárította Petra haját. Tudom, hogy sokan nagyon látványos változást vártak ettől, de mivel figyelembe vettük azt is mit szeretne a nyertesünk, így nem történt festés, nem lett teljesen rövid haj. Nagyon vékony szálú haja van Petrának, így az adottságaiból a lehető legjobbat hozta ki a fodrászunk. A göndörítés nem volt opció, hiszen a kerek arcot még jobban kerekítette volna, így maradt féloldalas, lépcsőzetes hajvágás de csak annyira, hogy össze is tudja fogni.
 
Utána mentünk a stúdióba, ahol elkészítettem egy olyan nappali sminket (az arcformára is figyelve), ami a hétköznapokban, de akár még üzleti tárgyaláson is viselhető.
 
Tündivel kiválasztottunk egy csodálatos ruhát a hangulatfotózáshoz, ugyanis a fentieken kívül szerettünk volna még egy extra élményt adni Petrának. Természetesen figyelembe vettük a színtípust, így egy rózsaszín csodaszép ruhára esett a választásunk.

Mivel a fotózásnál korlátozott volt az időnk (habár így is több mint 1 órán keresztül alkotott Tündi), így a kimaradt szettekről már a stúdióban készítettem felvételt Petráról, ezt is megnézheted a teljes videóban.

Mészárosné Molnár TímeaProfiPosztok cégvezetője, aki az online kommunikációban segít, valamint 1 órás díjmentes brandépítő tanácsadást ajánlott fel a kiválasztott hölgynek. 
 

Bagdiné Fodor Erika 1 órás online vezetői, szemelyiségfejlesztői, önismereti tanácsadással segítette Petrát. 

Bányai Fruzsina logo-és kisarculattervezést ajánlott fel, ami a vállalkozásnak lesz segítségére.

Dobolyi Dávid pedig az összefoglaló videó profi vágásában volt a segítségünkre.

A marketinghez kapcsolódó megbeszéléseket egy külön videóban tesszük közzé.

Az összefoglaló videót a YouTube csatornámon tekintheted meg.

Ha úgy érzed eljött számodra is a stílusváltás úgy szeretettel várlak!

Addig is amíg találkozunk, színes és stílusos napokat kívánok!

Ezek is érdekelhetnek...

Kövess