Stílusváltó program meghirdetése

UPDATE: Kiválasztásra került a hölgy Makanné Tóth Petra személyében, aki a Pingu Rágcsalánc tulajdonosa, már el is indult a program megvalósítása. Kövesd nyomon a Facebook oldalon a lépéseket, a végeredményről itt olvashatod a beszámolót.
 
Ez a program lezárult, nem várható ismétlés, ha szeretnéd megélni a stílusváltást, akkor rendeld meg a Stílusváltó csomagot.
 
Keressük azt a vállalkozó szellemű hölgyet, aki az INGYENES segítségünkkel, szeretné a 2022-es évet tetőtől-talpig megújulva indítani, ezzel az üzleti sikereit megsokszorozni.
 
Aki vállalja, hogy januárban Szegeden, a szolgáltatásainknak köszönhetően teljesen megújulva indulhat neki a következő év kihívásainak.
 
Gyakran tapasztaljuk azt, hogy a vállalkozók nem értik/érzik annak a fontosságát, hogy a megjelenésükkel segíteni tudják a brandjük építését. Az a célunk ezzel a programmal, hogy felhívjuk a figyelmet erre, és megmutassuk a részletekben rejlő titkokat.
 
Mit kap a kiválasztott hölgy? Milyen szolgáltatók vesznek részt INGYEN a programban?
 
Török-Palánkai Lili AdriennSzépségreformáló kozmetika alapítója arcápolási tanácsokkal valamint a szükséges szépészeti kezelést szolgáltatja.
 
Katona Magdolna fodrász, műkörmös, aki elkészíti a színtípushoz, és az arcformához illő frizurát, valamint a színhelyes körmöket.
 
Ács Mária az Smania tulajdonosa fehérneműk világában segít eligazodni, hiszen a harmonikus megjelenés a megfelelő alsóneműnél kezdődik.
 
Kovácsné Butty EmeseStylish Boutique tulajdonosa biztosítja a ruhákat a fotózáshoz.
 
Az ATA shoes szolgáltatja a cipőket a fényképezéshez.
 
Genczinger IldikóBogl’art ékszer megálmodója a fotózáshoz biztosítja az ékszereket.
 
Benák Tündi fényképész a Tündi Benák Photography stúdióban előtte és utána fotókkal rögzíti a változást.
 
Mészárosné Molnár Tímea, a ProfiPosztok cégvezetője, aki az online kommunikációban segít, valamint 1 órás díjmentes brandépítő tanácsadást ajánlott fel a kiválasztott hölgynek.
 

Bagdiné Fodor Erika 1 órás online vezetői, szemelyiségfejlesztői, önismereti tanácsadással segíti a kiválasztottat.

Bányai Fruzsina logo-és kisarculattervezést ajánlott fel, ami nagy segítségére lehet a vállalkozásnak.

Madarász Vica a Stílusváltó program megálmodója végzi a szín-, stílus-és sminkatáncsadást.
 
Mit kérünk cserébe?
Vállalja, hogy az átalakulásának a lépéseit fotókkal, videókkal megörökítjük és azokat nyilvánosan publikáljuk, természetesen az előre leegyeztetett megállapodást betartva.
 
Miért vállaljuk ingyen?
Mert a projektben részvevő munkatársak hiszünk ebben a nehéz helyzetben is az összefogás erejében, egymás támogatásában. Bízunk abban, hogy ezzel nemcsak saját szolgáltatásunkat ismertetjük meg szélesebb körben, hanem a kiválasztottunkat is népszerűsítjük, ami üzleti eredményeiben is mérhető lesz.
 
A szerencsés hölgyet 2022. január 15-én fogjuk kiválasztani és január 16-án ezt publikálni is fogjuk.
 
A jelentkezéseket a stilusvaltok@gmail.com címre várjuk, egy rövid bemutatkozással, valamint a következő három kérdés megválaszolásával:
 
1. Miért jelentkeztél?
2. Mit vársz a programtól? (Mi a célod az átalakulással?)
3. Vállalod-e a nyilvános megjelenést?

Kérjük, jelentkezéskor add meg telefonszámodat és – ha van – céges Facebook-oldalad címét is.

A megosztásokat köszönjük, vidd hírét ennek a fantasztikus lehetőségnek, hogy minél több vállalkozó hölgyhöz eljusson, és megmutassuk az összefogás fontosságát!

Ezek is érdekelhetnek...

Kövess